Havi több millió forintot keres egy pornómodell azzal, hogy férfiakkal találkozgat

Vágólapra másolva!
A 32 éves Chloe Amournak több sugar daddy-je is van, akik havonta adnak neki különböző juttatásokat, mindezt a nő társaságáért cserébe. Chloe állítja, a luxusajándékok mellett nagyjából havi 14 millió forintnak megfelelő összeget keres ezzel.
Vágólapra másolva!

Chloe Amournak nem kell aggódnia amiatt, hogy miből fog bevásárolni vagy esetleg nyaralni menni, ugyanis abból él, hogy a férfiak imádják őt kényeztetni. A 32 éves Las Vegas-i nő körülbelül egy évtizede lett sugar baby. Jelenleg akár 30 500 fontot (nagyjából 14 millió forintot) keres havonta ezzel az életstílussal, és bár egyszerre csak egy partnere van, eddig pályafutása alatt már összesen öt sugar daddyje is volt, akik elkápráztatták őt mindenféle luxussal. Az Instagramon több mint kétmillió követővel büszkélkedő influenszernek a férfiaknak társaságot kell nyújtania, hogy cserébe mindenféle ajándékot kapjon. Chloe egyszer 31 009 font (majdnem 15 millió forint) értékben kapott ajándékot egy férfitól - számolt be a Daily Star.

Fotó: Instagram/realchloeamour

Nagyon pazar és kényelmes életet élek – minden számlám ki van fizetve, és minden ötcsillagos 

– mondta Chloe.

Egyáltalán nem stresszelek a pénz miatt, van sugar daddym.

Chloe elárulta, hogy az ajándékok és pénzbeli juttatás kombinációjában állapodtak meg, cserébe ő viszont időt áldoz a találkozásokra. Továbbá hozzátette:

Nem kényszerítem őket, hogy elkényeztessenek. Havi 10 000 (nagyjából 3,7 millió forint) és 40 000 dollár (közel 15 millió forint )között keresek. Nem kérek pénzt luxuscikkekért, csak hagyom, hogy meglepjenek, mert szeretnek meglepetést okozni.

Chloe megszokta, hogy márkás táskákat, ruhákat, cipőket és gyönyörű ékszereket kap. Lehetősége volt arra is, hogy olyan egzotikus helyekre utazzon, mint például Costa Rica, Dubai, Miami vagy éppen Kína.

Elárulta, hogy az egyik sugar daddy még egy fekete Mastercardot is adott neki 100 000 dolláros  (nagyjából 37 millió forint) hitelkerettel. Chloe elárulta: 

Néha hozzáférést kapok én is a hitelkártyájukhoz.

image

Arra azonban figyelmeztet, hogy nem mindenkinek való ez az életmód, mivel a kapcsolatok idővel megromolhatnak. Azt mondta: "Egy sugar daddy ajándékozott nekem egy autót és egy házat, amit nem az én nevemre íratott. A kapcsolatunk nem tartott tovább két évnél, mert uralkodóvá és féltékennyé vált."

"Azt akarta, hogy abbahagyjam a szexmunkát, és töröljem a közösségi média profilomat. Alapvetően azt akarta, hogy anyagilag tönkremenjek, hogy rá kelljen hagyatkoznom. A dolgok mérgezővé váltak, és nem érte meg, hogy elveszítsem a szabadságomat. "

Chloe azonban hozzátette, hogy ez a fajta viselkedés nem jellemző a sugar daddykre.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!