Viharos tavasz

Vágólapra másolva!
Szokatlanul viharosnak bizonyult az idei tavasz, már a negyedik megfigyelt tornádón vagyunk túl. Az elmúlt hetekben hazánkban kialakult zivatarokról, viharokról olvasóink is számos képet készítettek, amelyeket képgalériánkban gyűjtöttünk össze.
Vágólapra másolva!

Izgalmasan kezdődött az idei évben a zivatarszezon. Az országon átvonuló, vagy kialakuló heves záporok, zivatarok sokaknak okoztak felejthetetlen pillanatokat. Az idei évben a keddi tornádókkal együtt, már 4 tornádó-észlelés történt hazánkban, de a légörvények valós száma ennél jóval több is lehetett. Komoly károkat okozó zivatarláncok is átvonultak az ország felett. Az igazán heves zivatarok környezetében szokatlanul sokszor lehetett jégesővel és viharos széllel is találkozni, ami inkább a nyári időszakra jellemző. A tavasz utolsó hetei is zivatarosnak ígérkeznek.

A különböző zivatarokról tematikus cikkünkben olvashatnak.

A következő napok időjárásról itt tájékozódhatnak.

Ezúton szeretnénk megköszönni olvasóink aktivitását az érdekes időjárási események idején. A beküldött képeket tematikus képgalériánkban tekinthetik meg. Természetesen a továbbiakban is várjuk képeiket az idojaras@icicom.hu e-mail címre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről