A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Jön még két enyhe nap a hidegfront előtt - Orvosmeteorológia

Vágólapra másolva!
Péntekig az átlagosnál jóval enyhébb időjárás a kellemes kedélyállapoton keresztül közvetetten jó hatással van a szervezetre, de a melegfronti hatás enyhe dekoncentrációt is okozhat. Szombaton markáns hidegfront érkezik, a frontális tünetek mellett az olykor erős szél is zavaró lesz. A légszennyezettség átmeneti növekedés után a hétvégén ismét minimális szintre csökken.
Vágólapra másolva!

A Meteo Klinika jelentése szerint csütörtökön és pénteken gyenge melegfronti hatás érvényesül, szombaton azonban markáns hidegfront érkezik.

Csütörtökön sok lesz a napsütés, csak délután jelennek meg felhők az égen. A Dunántúlon azonban gyakrabban növekszik meg a felhőzet, számottevő csapadék azonban ott sem várható. A melegfronti hatás az arra érzékenyek számára enyhe dekoncentrációval, tompuló reflexekkel, fáradékonysággal járhat.

Pénteken tetőzik a márciusi meleg, a hőmérséklet az ország legnagyobb részén meghaladja a 20 fokot. A kellemes időjárás javítja a kedélyállapotot, amely pszichoszomatikus hatáson keresztül immunrendszerünket erősíti. A légszennyezettség a reggeli csúcsforgalom idején erősen növekszik, napközben azonban a légkör alsó részének átkeveredése és az élénkülő szél hatására csökkenésre indul.

Szombaton erős széllel, esővel, záporra, néhol zivatarokkal markáns hidegfront érkezik, amely a frontérzékenyek számára megterhelést jelenthet. A napi hőingás alacsony lesz, helyenként a reggeli órákban tetőzik a hőmérséklet. A légszennyezettség azonban radikális csökkenésen megy keresztül, minimális szintre süllyed.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!