Napsütéses meleg idő kedden

Vágólapra másolva!
Kora délután szinte teljesen felhőtlen égboltra lehet számítani kedden. A legmelegebb a Dél-Alföldön lesz, ott 31 fokig emelkedik a hőmérséklet. Szerdán változóan felhős idő lesz, de marad a kellemes meleg.
Vágólapra másolva!

Keddre virradóan a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul. Napközben országszerte derült, száraz idő lesz, kora délután már szinte teljesen felhőtlen lesz az ég; a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között várható. Csak északkeleten élénkül meg a nyugati szél. Semmilyen veszélyes időjárási jelenség nem várható. A gyengülő hidegfront fejfájást és migrént okozhat, a frontérzékenyek szédülésre, vérnyomás-ingadozástra számíthathatnak, erősödhetnek a reumatikus fájdalmak.

Szerdán eleinte derült, napos időre kell számítani, majd változóan felhős lesz az ég. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 11, 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25, 32 fok között alakul. Északon helyenként zápor, kis valószínűséggel esetleg zivatar is előfordulhat, de területi átlagban nem lesz 2 milliméternél több csapadék. Az 5-25 km/órás átlagszél mellett 30-50 km/órás maximális széllökésre lehet számítani.

Ezen a héten nagyrészt derült, száraz idő lesz, jelentős mennyiségű, 5 millimétert meghaladó csapadék sehol sem valószínű. Szerdán és csütörtökön átmenetileg erősebb lesz a felhősödés, és elszórtan zápor is előfordulhat. Ezen a héten általában 12, 18 fok között mozog a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet, míg a hétvégén 10, 15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet eleinte 25, 31, később 20, 27 fok között várható.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Szinte egy felhő sem lesz az égen (felhőzeti előrejelzés szeptember 13-a 16 órára)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről