A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Új logisztikai létesítmény Ferencvárosban

Vágólapra másolva!
Újabb pesti rozsdaövezeti fejlesztést jelentettek be, ezúttal a Ferencváros Dunához közeli részén. Az Illatos úti létesítményben iroda és raktár is épül.
Vágólapra másolva!

Két ütemben összesen 22 ezer négyzetméternyi raktár és iroda épül InNove Business Park néven a városon belül, a Lágymányosi híd közelében - tájékoztatta a két bérbeadó, a DTZ, valamint az Eston International az MTI-t kedden.

A 38 000 négyzetméteres területen felépülő, összesen 20 000 négyzetméteres InNove Business Park a városi raktározás iránti megnövekedett igényt hivatott kielégíteni. Az objektum a Lágymányosi híd közelében, a Táblás és az Illatos út találkozásánál készül, raktárat és irodát foglal magába. Az épület alkalmas gyártócsarnok, bemutatóterem kialakítására is.

Az első fázisban 8000 négyzetméter felület készül el, ez már idén ősztől bérelhető. A második ütem jövő év közepére lesz készen. Az épületben már 500 négyzetmétertől bérelhető iroda, illetve raktár.

A projekt fejlesztője az ING Kelet Kft., a kivitelezést pedig az Altan Beton Hungária Kft. végzi. A fejlesztés költségéről nem kapott információt az MTI. A CB Richard Ellis idei első negyedéves gyorsjelentése szerint Budapesten az ilyen ingatlanok bérleti díja 4-5,5 euró négyzetméterenként és havonta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!