A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Lafayette is megveheti a Divatcsarnokot

Vágólapra másolva!
A francia Lafayette áruházlánc is érdeklődik az Andrássy úti Párizsi Nagyáruház (ma Divatcsarnok) iránt - értesült a Napi Gazdaság. Az ingatlanpiacon több szereplő is megerősítette az értesülést, ám a Divatcsarnokot felújító Orco hivatalos válasza ezt nem támasztotta alá.
Vágólapra másolva!

A csarnokot az Orco hárommilliárd forintért vette meg, és nagyjából kétmilliárd forintot költ a felújítására. A Divatcsarnok a tervek szerint 2008 második felére készül el és csaknem 5500 négyzetméter területet kínál majd a leendő bérlőknek. Az 1911-ben épült, Budapest első modern áruházaként létrejött - és ebbéli funkciójában 1999-ig működő - épületben a tervek szerint az első két szint kereskedelmi felület lesz, a felső három szinten pedig irodahelyiségek lesznek.

Az áruház rendkívül vonzó a luxusmárkákat kínáló cégek számára, már csak azért is, mert a világörökség részét képező Andrássy út elejére bár nehézkesen, de betelepülni látszanak a világvárosokban hódító, legfelső kategóriát kínáló kereskedelmi hálózatok. Az úton megjelent már a Zegna és Louis Vuitton (LV), hamarosan nyit a Gucci, és jönne a Chanel, illetve a Dior is.

Ingatlanpiaci pletykák szerint a Divatcsarnok iránt korábban az angol Burberry is érdeklődött, ám azóta nyitás közeli állapotba hozta üzletét a LV mellett - írja a Napi Gazdaság.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!