Tömeges füstmérgezés Békésen

Események

Meghalt egy kisfiú egy lángoló mentőautóban – az orvos és az ápoló nem segített, tűz, láng
Vágólapra másolva!
Babakocsi kapott lángra egy társasház második emeleti folyosóján hajnalban Békésen. Az Indian Point Energiacenter egyik atomreaktora tríciumot szivárogtatott a közeli talajvízbe. Aranka napja van. Összefoglaljuk, hogy indult a hétfő. Folytatódik az enyhe február, a csípős hajnal után délutánra akár 8–15 fokig is melegedhet a levegő. Kevés lesz a napsütés, többfelé lehet eső. Ma ünnepli 52. születésnapját Szulák Andrea énekesnő, és ezen a napon született 1828-ban Jules Verne francia író. Hogyan tovább oktatáspolitika - ezt találgatja a magyar sajtó két nappal a köznevelési államtitkár távozása és egy nappal az oktatási kerekasztal ülése előtt. Eközben az Egyesült Államokban harmadszor is megnyerte a Denver Broncos az NFL nagydöntőjét, a Super Bowlt. Ha lát valami érdekeset, fényképezze le és küldje el az Origo Facebook-oldalára. Ha meg tud valami fontosat, írja meg nekünk a hírügylet@origo.hu-ra! 
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül49 bejegyzés
07:53
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Érdemes ernyőt vinni

Bárhol lehet eső, alapvetően borongós lesz az ég, de nem lesz hideg, sőt, a déli országrészben akár 15 fokig is melegedhet a levegő.

Az északi területeken és a Dunántúlon lehet rá nagyobb szükség Forrás: MTI/EPA/DPA/Boris Rössler
07:54
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Mangalicafesztivál

Egyelőre mindenütt jól lehet közlekedni Budapesten, kivéve a Szabadság tér környékét, a volt tévészékház előtti területet ugyanis már most lezárták a pénteken kezdődő mangalicafesztivál miatt.

07:55
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Mingyu Chen Zuckerberg

A Facebook-vezér Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan kínai nevet adtak a holdújév alkalmából nemrég született kislányuknak. Max kínai neve Mingyu Chen. Előbbi a reményt fejezi ki, hogy fényesebb jövő vár a világra, a Chen pedig Zuckerberg feleségének családneve.

07:56
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

SMS vezetett el a Quaestor szerveréig

Egy lefoglalt telefonon talált régi SMS alapján tudták feltárni a Quaestor-ügy nyomozói Tarsoly Csaba és társai üzelmeit – írja a Népszabadság.

Forrás: Origo

Ma sem tudja senki, mennyi pénz folyt be az összesen 200 milliárdos kárt okozó cég kasszájába, egy azonban biztos, hogy amikor bedobták a törülközőt, alig 3,6 millió forintjuk volt.

08:05
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

A címlapon Czunyiné

A napilapok többsége címoldalon hozza a köznevelési államtitkár szombati menesztését. Az Origo nemcsak tudósított a bejelentésről, de olvasóit meg is szavaztatta arról, vajon elegendő-e a tisztáldozat, Czunyiné Bertalan Judit távozása a köznevelési államtitkári székből és kinevezése kormánybiztossá. A köznevelési államtitkár feladatait Palkovics László veszi át, aki eddig a felsőoktatásért felelt.

Forrás: Origo
08:06
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Lecsapódik a hiány

A Nemzetgazdasági Minisztérium ma közzéteszi, hogyan alakult a költségvetés egyenlege januárban. Vélhetően rosszul, de ez normális, az éves hiány nagyobbik része mindig év elejére esik. 

08:09
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Győzött a Denver

Története során harmadszor nyerte meg az NFL nagydöntőjét, a Super Bowlt a Denver Broncos, miután az 50. fináléban 24-10-re győzött az alapszakaszgyőztes Carolina Panthers ellen.

08:15
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Nyomott árú városnézés

Évek óta ötletelnek a döntéshozók arról, hogy a jelenleg tisztán piaci alapon működő városnéző buszokat az önkormányzat égisze alá szervezzék, vagy egyfajta koncessziós rendszerben üzemeltessék. Erről az egyik üzemeltető cég vezetője beszélt a Népszabadságnak. A Hvg.hu múlt szerdán írt arról, hogy a Rogán Antal jegyezte szakmai anyag a turizmus teljes központosításával számol.

Forrás: Origo
08:25
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Életidegen a csok

Legalábbis ezt állítja Adler Judit, a GKI Gazdaságkutató Zrt. kutatásvezetője, aki a Népszabadságnak arról beszélt, hogy hiába az élénk érdeklődés, a támogatást valóban igénylők köre igen szűk lesz, mert a családok realisták.

Nehéz döntés a csábító milliókért Forrás: Photononstop/Sylva Villerot

Egy-egy pluszgyermek vállalása jelentősen rontja jövedelmi státuszukat. Egy kétgyermekes nő például azt mondta a lapnak, hogy 40 millióért sem vállalná be a harmadikat.

08:25
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Még egy hétig lehet egyetemre és főiskolára jelentkezni

Legkésőbb 2016. február 15-én éjfélig van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. Szintén eddig kell befizetni a megjelölt jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával.

Forrás: MTI/Bruzák Noémi

A felvételi tájékoztatóban elérhető a meghirdetett „hagyományos", nem duális szakok listája. Ha viszont valakit a duális képzések érdekelnek, akkor az adott felsőoktatási intézménnyel szerződött gazdálkodó szervezetekről, vállalkozásokról, szakmai gyakorlóhelyekről az intézmények honlapjain, illetve a www.dualisdiploma.hu honlapon lehet tájékozódni.

08:26
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Kezd beállni a város

Lassú a haladás a Váci úton befelé az Árpád út előtt, az M3-as bevezető szakaszán a Szerencs utca előtt és a Kacsóh Pongrác úti felüljárónál, a Kerepesi úton befelé a Hungária körút közelében, az M1-M7 közös bevezető szakaszán, a 10-es főúton az Ürömi úti körforgalom közelében, a 11-es főúton befelé a Pünkösdfürdő utca előtt.

08:30
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Elfogták a darabolóst

Kambodzsában tartóztatták le azt a spanyol férfit, akit Thaiföldön azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolta egy honfitársát. A holtestet feldarabolták, az áldozat testrészeit egy hete emelték ki a Bangkokot átszelő Csaophraja folyóból.

08:31
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Nem akar hotspotot

A görögországi Kósz sziget polgármestere felszólította az athéni kormányt, hogy álljon el az ottani menedékkérő-regisztrációs központ, az úgynevezett hotspot létesítésétől, mert tüntetésektől, erőszakos cselekményektől tart.

08:36
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Indiai leopárd sebesített meg hat embert

A hím leopárd egy férfit is megtámadott a medence közelében - írja a BBC. A leopárdok és más nagymacskák már ismertek a sűrűn lakott területeken. A természetvédők arra figyelmeztetnek, hogy nőhet az ilyen találkozások száma, ha az emberek az állatok életterét is elkezdik belakni.

08:38
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Zárva az ázsiai tőzsde

A kínai újév miatt több ázsiai tőzsde nem nyitott ki, az indexek alakulására rányomta bélyegét az amerikai tőzsdék pénteki gyengélkedése és a túl jó amerikai munkaerőpiaci adatok. Utóbbiak miatt újfent bizonytalanná vált, készül-e alapkamat-emelésre a Fed.

A holdújév ünnepén záva vannak az ázsiai piacok Forrás: AFP/Greg Baker
08:42
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Lövöldözés a karneválon

Két ember meghalt, négy megsebesült, amikor lövöldözés robbant ki egy karneváli felvonuláson az Egyesült Államokban, Pass Christian városában.

08:47
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Szivárog egy amerikai atomreaktor

Az Indian Point Energiacenter egyik atomreaktora tríciumot szivárogtatott a közeli talajvízbe. Bár a trícium valóban radioaktív elem, és a víztisztaságot mérő szerkezetek rögtön kimutatták a vízben, a Nukleáris Szabályozó Bizottság szerint nem kell aggódni. A talajvíz messze van mindenféle ivóvízforrástól, a trícium ráadásul gyenge sugárzást bocsájt ki, és bőrön át nem veszélyes, csupán nagyobb mennyiségben belélegezve vagy elfogyasztva.

Forrás: Sandia National Laboratory
08:49
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Jönnek a csokrendeletek

A héten jelenik meg az a két rendelet, amely a használt és az új lakásokra vonatkozó családi otthonteremtési kedvezmény, azaz a csok részleteit foglalja össze - erősítette meg Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár az állami tévé reggeli műsorában. A Magyar Idők közben arról ír, hogy az otthonteremtési program bővítésével óriásira nőtt a kész- és könnyűszerkezetes házak iránti kereslet az elmúlt hetekben.

Roham indult a készházakért Forrás: MTI/Kovács Tamás
08:51
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Haiti elnöke utód nélkül távozik

Ciklusa végén távozik Michel Martelly, Haiti elnöke - írja a BBC. Ideiglenes vezetőt még nem választottak a helyére.

08:54
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Erősödött a forint

Az eurót a péntek esti 309,45 forint után hétfő reggel 309,28 forinton jegyezték. A dollár árfolyama 277,93 forintról 277,70-re, a svájci franké 279,82 forintról 279,34-re csökkent.

Erősödéssel kezdte a hetet Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A forint februárban 0,5 százalékkal, az év eleje óta 2 százalékkal erősödött az euróval szemben. Dollárban a forint ebben a hónapban 3 százalékkal, az év eleje óta 4 százalékkal erősödött, svájci frankban 0,5 százalékos volt a februári és bő 4 százalékos az év eleje óta elért árfolyamnyereség.

09:00
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Több mint 110-en vannak még a romok alatt, nőtt a halottak száma

A két nappal korábbi, 6,4-es erősségű földrengés után is még több mint 110 ember lehet a romok alatt a tajvani Tajnan városban. Az eddig megtalált halálos áldozatok száma 37-re nőtt, közülük legalább 10 gyerek. A holttestek közül 35-re a Vej-kuan Csinlung lakópark oldalára dőlt 17 emeletes lakóházának romjai között bukkantak rá - közölte a helyi kormányzat.

Forrás: MTI/EPA/Ricthie B. Tongo

A mentők a beszámolók szerint több helyről életjeleket hallottak, így próbálnak a betemetett emberek közelébe jutni. Egyetlen lakrész átvizsgálása órákba telik, és előfordul, hogy két órán át küzdenek azért, hogy 30 centimétert előbbre jussanak. A helyszínen napi 24 órában 600 mentő dolgozik.

09:02
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Nem fogy a babakötvény

Visszaesett tavaly az új Start-számlák száma, ennek a kincstár szerint a szerény marketing volt az oka. A bankoktól is alig tudnak ügyfelet átcsábítani - írja a VilággazdaságStart-számlát nyitni pedig elvileg mindenkinek megéri, a számlavezetés ingyenes, a kamat pedig 3 százalékponttal haladja meg az inflációt.

09:04
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Tényleg nincs ma tanítás a Gyöngyöstarjáni Általános Iskolában

A gyöngyöstarjáni Polgármesteri Hivatal munkatársa megerősítette az Origónak, hogy ma elmarad a tanítás a helyi általános iskolában. A Klik ugyan azt állította, hogy nem kaptak értesítést arról, hogy a tartozás miatt lekapcsolják a gázt, de úgy tűnik, nem mondanak igazat. Legalábbis az Index.hu megkérdezte a MET Magyarország gázszolgáltató céget, amelytől a Klik a gázt veszi, illetve a Tigázt is, a hálózat üzemeltetőjét, hogy miért nem kapott a Klik értesítést tőlük, és mindkét cég azt mondta, természetesen küldtek értesítést a Kliknek.

09:11
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Ne nézze, inkább csinálja

A hétvégi dömpinghez képest kimondottan silány az élő sportkínálat hétfőre, a futsal-Európa-bajnokság izgalmain kívül nem sok minden lesz ma, sportrovatunk ezért azt tanácsolja, hogy ma ne nézzük, inkább űzzük a sportot.

09:19
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Szuperautót építettek Katarban

A luxussportkocsi gyakori látvány az Öböl-menti államokban. Nem ritka, hogy Ferrarit vagy Maseratit vezetnek az utakon. A legtöbb luxuskategóriájú sportkocsit azonban Európából importálják, de hogy ezen lehet változtatni, azt az Elibriea is bizonyítja, amit szinte teljes egészében Katarban raktak össze - írja a CNN.

09:19
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Erősödést várnak az európai börzéken

Az elemzők az index erősödésére számítanak a főbb európai tőzsdék nyitásakor. A Reuters hírügynökség piaci szakértőket idézve a londoni FTSE-100 indexre 34 pont, 0,6 százalék, a frankfurti DAX-ra 40 pont, 0,4 százalék, a párizsi CAC-40 indexre 17 pont, 0,4 százalék erősödést valószínűsít.

09:23
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Újra járnak a vonatok

Ismét járnak a vonatok Nagycsere és Debrecen között, ahol hajnalban halálra gázolt egy férfit egy személyvonat, emiatt egy ideig buszok vitték az utasokat.

09:25
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Beyoncé, Bruno Mars és Coldplay adtak műsort a Super Bowl félidejében

09:27
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Békéltetés után jöhet a per

Csaknem ezer adós fordult bírósághoz a Pénzügyi Békéltető Testület eljárása után. A Világgazdaság a testület honlapján található információk alapján ír arról, hogy a bíróságon folytatódó ügyekből a legtöbbnél, 831 esetben a helyes elszámolást vitatták az adósok.

09:32
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Tényleg segít a shoppingolás a rosszkedven

Az Arizona Állami Egyetem kutatói azt vizsgálták, hogy egy rossz tapasztalat vagy csalódás után valóban segít-e, ha belevetjük magunkat a vásárlásba. A kísérlet kimutatta, hogy akkor nem lesz jobb kedvünk, ha a csalódásra emlékeztető terméket vásárolunk, sőt, egyenesen rontunk a helyzeten - ellenkező esetben valóban segíthet, ha shoppingolunk - írja a ScienceDaily.

09:33
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Új bérajánlatot tett a MÁV

2,2 százalékos alapbéremelést, az alapbér további 0,5 százalékát kitevő önkéntes nyugdíjpénztári tagdíj-kiegészítést, továbbá két alkalommal 25 000-25 000 forint egyszeri kifizetést ajánlott a vasúttársaság a nem vezetői munkakörben foglalkoztatottak részére a hétfő reggelre összehívott szakszervezeti egyeztetésen.

A MÁV kedd reggel 8-ig írásban várja a kollektív munkaügyi vitát kezdeményező 7 szakszervezet válaszát Forrás: MTI/Lehotka László
09:38
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Öngyilkos merénylő támadt egy katonai buszra Afganisztánban

Három katona meghalt, további 18 pedig megsebesült hétfőn Afganisztán északi részén, abban az öngyilkos merényletben, amelyet a katonákat szállító autóbusz ellen követett el egy tálib szélsőséges - közölte a tartományi kormányzó szóvivője.

A támadást a kormányellenes tálib fegyveres lázadók vállalták magukra.

09:41
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Labilis idegállapotban volt

Hónapok óta zaklatta volt barátnőjét az a labilis idegállapotú férfi, aki múlt pénteken Újpalotán megölte a fiatal nőt, majd saját magát is úgy, hogy a nőt összeszurkálta, majd magukra gyújtotta a kocsiját. A Blikk úgy tudja, hogy a férfi a nő két kisgyermekét a lakásba bezárva hagyta.

09:46
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Adele adta el a legtöbb lemezt 2015-ben

A 27 éves énekesnő úgy került az egész éves lista élére, hogy 25 című új albumát csak november 20-án adta ki, és az új számokat nem bocsátotta az online zenemegosztó szolgáltatók rendelkezésére.

Csak Amerikában 8 millió lemezét adták el. A Hello című dalát pedig szintén az Egyesült Államokban több mint egymilliószor töltötték le egy hét alatt.

 

09:48
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Telítettek a sávok

Nehezen lehet haladni a Váci úton befelé az Árpád út és a Róbert Károly körút közelében, az M3-as bevezető szakaszán a Szerencs utca előtt és a Kacsóh Pongrác úti felüljárónál, a Kerepesi úton befelé a Hungária körút közelében, a Jászberényi úton az Élessaroknál.

Zsúfoltságra számítsanak a Gyáli úton és a Soroksári úton a Könyves Kálmán körút előtt a városközpont irányában, a Weiss Manfréd úton a Soroksári út felé, a Pesti alsó rakparton a Lánchíd felé mindkét irányból.

09:53
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Világ körüli turnéra indul Beyoncé

A Grammy-díjas énekesnő 2016 Formation World Tour elnevezésű koncertsorozatát az amerikaifutball-bajnokság döntőjének reklámjában harangozta be, miután fellépett Bruno Marsszal és a Coldplay együttessel a meccs szünetében.

09:56
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Stagnál vagy emelkedik

Ezt várják elemzők a hétfői nyitás után a Budapesti Értéktőzsde indexétől. Ha a 9 órakor nyilvánosságra kerülő decemberi magyar külkereskedelmi adatokból kiderül, hogy az export növekedési dinamikája nem törik meg, az pozitívan hathat a kötvényekre, részvényekre, devizákra.

10:00
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Tömeges füstmérgezés Békésen

Egy babakocsi kapott lángra egy társasház második emeleti folyosóján hajnalban Békésen. Tizenegy embert füstmérgezés gyanújával kórházba vittek a mentők. A rendőrség közveszélyokozás gyanúja miatt nyomoz, vizsgálják, hogy szándékos gyújtogatás történt-e.

10:07
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Nagyüzemi bürokráciacsökkentés

Az elmúlt 30 évben az állami bürokráciacsökkentés elől a tisztviselők mindig háttérintézményekbe menekültek, a kormány ezen szeretne változtatni - mondta az állami tévé reggeli műsorában a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Lázár János szerint a magyarországi ügyintézés lassú, nehézkes, az átalakítás legfontosabb célja tehát az eljárások gyorsítása, egyszerűsítése és olcsóbbá tétele.

Lázár: A kiszervezett állami hivatalok visszaballagnak a minisztériumokba Fotó: Polyák Attila - Origo
10:16
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Kővel dobta meg a rendőrt, vádat emeltek ellene

Hivatalos személy elleni erőszak miatt emelt vádat a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség egy szír nő ellen, aki tavaly szeptemberben kővel dobott meg egy rendőrt Röszkén. A szír nő a gyűjtőállomásról kiment egy olyan területre, ahol csak rendőri engedéllyel lehetett tartózkodni. A rendőrök több nyelven is felszólították, hogy térjen vissza a neki kijelölt területre. A többszöri felszólításnak a vádlott nem tett eleget, majd megindult a rendőrök felé, akik ezt követően testi kényszert alkalmazva intézkedtek, alkarral visszatolták a kijelölt részre. Ezután dobott egy nagyobb kődarabot a nő a rendőrök felé. A kő az egyik rendőrt el is találta a felkarján, de nem sérült meg.

Forrás: MTI/Sóki Tamás
10:23
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Líbiai menedékkérőt gyanúsítanak egy magyar nő megerőszakolásával

Líbiai férfit vettek őrizetbe, miután azzal vádolták meg, hogy megtámadott egy 27 éves magyar nőt Paceville-ben, Máltán. Az eset nem teljesen egyértelmű. Rendőrségi források megerősítették, elképzelhető, hogy nem erőszakról volt szó, és a nő is beleegyezett az együttlétbe. A bíróság elrendelte, hogy vizsgálják meg, a nő józan volt-e a támadás idején - írja a maltatoday.com

10:28
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Stuart Máriát kivégzik Angliában

429 éve ezen a napon fejezték le az 1568 óta angol fogságban élő volt uralkodónőt. Halálos ítéletére az szolgáltatott okot, hogy kapcsolatba került egy angol katolikus nemesekből álló összeesküvő csoporttal, amely élén Anthony Babington állt. A Spanyolország támogatását élvező angol katolikusok már valószínűleg I. Erzsébet angol királynő meggyilkolását is tervbe vették. A kortársai által politikai érzéke miatt tisztelt I. Erzsébet angol királynő csak habozva írta alá a halálos ítéletet.

10:34
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Ma ünnepel Szulák és Szinetár

52 éves Szulák Andrea EMeRTon-díjas énekesnő, műsorvezető, színművésznő.

Szulák Andrea Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A Magyar Állami Operaház korábbi főigazgatója, a Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar rendező, érdemes és kiváló művész Szinetár Miklóst is ma ünneplik kollégái, hiszen 84 éves.

10:38
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Vége az útlezárásnak

Nincs már útlezárás a 22-es főúton az 58. km-nél. Korábban itt, Ságújfalu és Kishartyán között borult fel egy személyautó.

10:47
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Nyolcmilliárd euró fölött a tavalyi exporttöbblet

A külkereskedelmi forgalom aktívuma tavaly 8,098 milliárd euróra nőtt, és 1,824 milliárddal haladta meg az egy évvel korábbit - jelentette első becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. A kivitel euróban számolt értéke 7,4 százalékkal nőtt és 90,721 milliárd eurót tett ki, az import 5,6 százalékos emelkedéssel 82,624 milliárd euró volt a múlt év egészében. Egyedül decemberben 398 millió euróval nőtt az exporttöbblet az egy évvel korábbihoz képest és 643 millió eurót tett ki, annak köszönhetően, hogy az export 7,3, az import pedig csak 1,0 százalékkal volt nagyobb a 2014. december havinál.

10:53
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Ingyenhajvágást vállal a rákos gyermekekért a szegedi fodrász

Kerekes Helga szegedi mesterfodrász ingyen vágja le azoknak a haját, akik a kemoterápiás módszerrel kezelt fiatal betegeknek kívánják felajánlani a tincseiket - írja a szegedma.hu. A Gyermekrák Alapítvány adatai szerint éves szinten mintegy 320 gyermeknél tapasztalnak rákos megbetegedést, akik közül sokan elvesztik hajukat a kemoterápiás és a sugárkezelések mellékhatásaként. A szervezet nekik kíván élő hajból parókát készíteni, amihez legalább harminc centiméter hosszú levágott tincsekre van szükségük.

Forrás: Origo
10:57
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Holdújév alkalmából imádkoznak

Dél-koreai család imádkozik rokonaiért a demilitarizált zóna határában a holdújév alkalmából.

11:09
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Heti premier mozifilmek

Ha a héten moziba menne, akkor ezekre a premierekre figyeljen:

– Minden út Rómába vezet (All Roads Lead to Rome)

– Norm, az északi (Norm, of the North)

– Deadpool

– Hogyan legyünk szinglik?

– Carol (Carol)

– Egy szobalány naplója (Journal d’une femme de chambre)

Forrás: AFP/Lehtikuva/Vesa Moilanen
11:17
február 08, 2016
Vágólapra másolva!

Ma esti előadások

Ma játsszák a Kolibri Színházban 15:00-kor a Macska voltam Londonban című zenés színpadi darabot. 18:00-kor nézheti meg Az ember tragédiája című fabábos darabot a Budapest Bábszínházban. 19:30-kor a Sóska, sültkrumplit játsszák a József Attila Színház Stúdiójában. Elfogytak viszont a jegyek a 15:00-kor kezdődő Tíz emelet boldogság című bábszínházi előadásra.

Forrás: Budapest Bábszínház
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről