A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Dánia
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Kazakhstan
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Többhetes szünet után adott ismét élő rádióinterjút Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádióban. Az Origó követte a beszélgetést percről percre.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül11 bejegyzés
09:35
július 21, 2017
Vágólapra másolva!

Mindent elmondott, amit akart

Benjámin Netanjahu mindent elmondott Budapesten, amit akart. Az is jelzés értékű, ha valamire nem reagált - mondta Orbán Viktor. 

Van közöttünk és az izraeli kormányzó párt között egy hosszú kapcsolat. Mióta Izrael létezik, most először látogatott aktív miniszterelnök Magyarországra, ezért is mondhatjuk, hogy történelmi volt a látogatás.

09:37
július 21, 2017
Vágólapra másolva!

A V4 egy jó apropó volt

A látogatás első eseménye egy Magyarország-Izrael hivatalos találkozó volt, a V4-es tárgyalás pedig jó apropó volt a látogatáshoz.

Azt is mondta: tény, hogy Magyarország bűnös volt a zsidók deportálásában.

Izrael mostani miniszterelnöke szerinte igazi hazafi. Kemény ember, ahogy az ország élete sem könnyű, de a miénk sem az.

09:40
július 21, 2017
Vágólapra másolva!

Gazdasági fórum

Találkoztam Magyarországon működő izraeli cégek vezetőivel, olyan cégekével is, akikről kevesebbet hallunk napi szinten, miközben nagyon fontos és értékes munkát végeznek. Magyarországot, a magyar mérnököket megbecsülik mindannyian. Konkrét üzleteket az egyes cégek kötöttek. Netanjahu nagyvonalú ajánlatot tett a V4-eknek. A high-tech iparban Izrael a világ élvonalában van, ezért nagy szó, hogy fogadnak a cégeikhez olyan fiatalokat, akik rajtuk keresztül a világ legmodernebb technológiáival ismerkedhetnek meg.

09:41
július 21, 2017
Vágólapra másolva!

Harc a terrorizmus ellen

Szerencsére még nem napi rendszerességgel, de Európában is történnek terrorcselekmények, amik kapcsolatban lehetnek a közel-Keleten létező terrorizmussal, ezért fontos a közös fellépésünk.

09:43
július 21, 2017
Vágólapra másolva!

Nem erő-demonstáció, hanem erő

A kormányoknak az a dolguk, hogy megvédjék a saját állampolgáraikat. Mivel a fenyegetés kívülről jön, Magyarországnak partnerekre van szüksége az ilyen típusú fellépéshez. Ha az illegális migrációhoz vezető utat Törökország, Egyiptom, Izrael nem tudja hatékonyan megállítani, Európa felé újabb és újabb migránsáradat indulhat meg. Magyarország, a magyarok érdekében tárgyaltam ezeknek az országoknak a vezetőivel.

09:46
július 21, 2017
Vágólapra másolva!

Olaszország, Németország, Ausztria

Az osztrákoknál és a németeknél betelt a migrációs pohár, Olaszország pedig már nem képes visszatartani az áradatot, ami beláthatatlan jövőt jelenthet a számára. Erős és stabil Olaszországra van szükségünk. Ott is vannak még politikusok, akik a szétosztási mechanizmust támogatják - ez nem vezet előre. Konzervatív politikusok tudják, és már javasolták is, hogy Líbiában kell megállítani az illegális migrációt.

09:49
július 21, 2017
Vágólapra másolva!

A Frontex nem hozott eredményt

A Frontex nem járt sikerrel a migráció megállításában, nekünk most, azonnali megoldásra van szükség. Amikor megindult a migránsáradat, három hónapot adtunk a közös megoldásra, de ez elmaradt, ezért magunknak kellett lépni. Nem várhattunk Brüsszelre, magunkat kellett megvédenünk a migránsokkal, a bűncselekményekkel szemben.

09:50
július 21, 2017
Vágólapra másolva!

Megérdemli a sorsát

Amelyik ország Brüsszelre vár, megérdemli a sorsát. Értelmes feladatmegosztásra van szükség Brüsszel és a nemzetállamok között bizonyos kérdésekben. Amit helyben kell megoldani, arról helyben kell dönteni.

09:53
július 21, 2017
Vágólapra másolva!

Soros a háttérben

A Soros György által támogatott civilek közös erővel szállítják be a migránsokat Európába - erre már bizonyítékok vannak. Az NGO-k Európa akarata ellenére szállít ide migránsokat, miközben azt mondják magukról, hogy ők a jó emberek, bennünket pedig rossznak állítanak be. Ezzel szemben az embereknek világossá kell tenni, hogy ki kicsoda, és kinek mi a célja. A civileket átvilágító törvényünk is ezt a célt szolgálja.

09:55
július 21, 2017
Vágólapra másolva!

Bosszú Magyarország ellen

A Magyarországot érintő kötelezettségszegési eljárások nem viták, hanem bosszúk. Soros György kottájából játszik Brüsszel.  Évente egymillió migráns behozatala, komoly anyagi támogatás a semmire, a migránsok elosztása és beolvasztása - ez a Soros-terv. A brüsszeli bürokraták európai szintre akarják emelni a tervet, de ezt mi nem hagyjuk.

10:01
július 21, 2017
Vágólapra másolva!

Vizes-vb

Köszönetet kell mondanunk az önkénteseinknek, akik remek munkát végeznek. 3500 ember közös sikere ez a világbajnokság. Minden rendezvény biztonsági kockázatokat jelent, de ezeket a kockázatokat sikerül minimalizálni. Budapest egy egyedülálló kulturális alkotás. Képesek vagyunk arra, hogy a világon bármilyen rendezvényt be tudunk fogadni és meg tudjuk szervezni - ez a vébé is ezt bizonyítja. Az egyetlen kivétel egy futball világbajnokság, mert nincsenek hozzá kellően nagy stadionjaink, és nem is lenne értelme ilyeneket építeni. Ezen kívül bármire képesek vagyunk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!