A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Országos lapot indít az MSZP

Vágólapra másolva!
A Napi Gazdaság értesülései szerint a Magyar Szocialista Párt (MSZP) országos terjesztésű újságot indít Honlap néven.
Vágólapra másolva!

A lapot az MSZP megbízásából a MédiaPol Kft. adja ki, az első szám várhatóan mintegy 30 ezer példányban jelenik meg augusztus 20-án. A Honlapot a későbbiekben havi vagy kéthavi rendszerességgel adják ki. A nyomtatott újságot online változat is erősíti.

A Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma lapnyilvántartó osztályán Honlap-Holnap néven szerdán jelentette be lapindítási szándékát Huppán Béla, a NédiaPol ügyvezető igazgatója. Tájékoztatása szerint csupán adminisztratív okai voltak annak, hogy ő, és nem az MSZP kérelmezte az újság engedélyeztetését.

Jelenleg Magyarországon egy új lap indításához magánszemélyeknek csak a személyi igazolványuk számát kell megadniuk kérelmükben. Az engedélyeztetés mindössze három napot igényel.

A Honlap nem pártlap, hanem közéleti újság lesz - állítja Huppánné Deák Katalin, a Honlap főszerkesztője. A lapkiadás költségeit a főszerkesztő szerénynek nevezte, a pontos összeget nem kívánta megjelölni. A Honlapba felkért újságírók publikálnak - írja a Napi Gazdaság.

(OS)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!