A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Formula-1 hétszeres világbajnoka és a sportág egyik legeredményesebb pilótája, Michael Schumacher lassan tíz éve szenvedett síelés közben sorsfordító balesetet. A tragédia előtt Németország egyik leghíresebb tévés műsorvezetője volt a vendége, aki felidézte az emlékezetes baráti összejövetelt.

A súlyos síbalesete óta, több mint tíz éve svájci otthonában a legnagyobb titoktartás mellett ápolt Michael Schumacherről mesélt az egyik legnépszerűbb német tévés személyiség – szúrta ki a Ripost. A munkájából kifolyólag a világsztárok sorával közeli, jó viszonyt ápoló Frauke Ludowig elárulta, hogy Schumacher a balesete előtt meghívta őt a Genfi-tó partján lévő otthonába, ahol többek között lovaglóversenyt is rendeztek, amelyen legendás pilóta udvariasan hagyta nyerni. A 60 éves német híresség most elárulta, milyen volt a máig emlékezetes látogatása a hétszeres F1-es világbajnoknál.

firo: Formula 1, season 1999 Sport, Motorsport, Formula 1, archive, archive pictures Team Team Ferrari (1996-2006) Michael Schumacher
A rajongók a mai napig bíznak Michael Schumacher felépülésében
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

"Kedves volt tőle. Mint ahogy az is, hogy azt mondta: Mindenképpen gyere máskor is, minden évben szívesen látunk" – emlékezett vissza a műsorvezető.

Csakhogy Schumacher 2013-as síbalesete után már többé nem rendeztek hasonló baráti összejövetelt, amiről Ludowig még a közösségi oldalán is megemlékezett egy bejegyzésben.

Nagyon szomorú, ami történt. Gyakran gondolok arra, amikor nála voltam Svájcban, és arról beszélt, hogy ott akarja tölteni élete hátralévő részét

 - idézte Schumacher szavait Frauke Ludowig, amik örökre az emlékezetébe vésődtek.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!