A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNLosonczi Dávid
18:45BirkózásSemen Novikov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Három embert sebesített meg egy lövöldöző

Vágólapra másolva!
Egy osztrák férfi lövöldözött Dunaújvárosban, vasárnap délután. Három embert lőtt meg, akik súlyos sérüléseket szenvedtek. Az egyik sérült volt élettársa, valószínűleg erre a korábbi viszonyra vezethető vissza a nézeteltérés.
Vágólapra másolva!

Több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt indított eljárás a rendőrség egy osztrák állampolgár ellen, aki vasárnap délután Dunaújvárosban lövöldözött. A rendőrséget vasárnap délután értesítették a lövöldözésről, amely az utcán, egy ház előtt történt; néhány perccel később már el is fogták a tettest. A 30 éves V. Martin grazi lakosnál csőre töltött pisztolyt, tartaléktárat és lőszereket találtak.

A lövöldözés során súlyosan megsérült három ember. Két lövést kapott egy 38 éves nő, aki korábban a lövöldöző élettársa volt. Egy lövés érte a nő 18 éves fiát, és gerinclövést kapott a fiú ugyancsak 18 éves barátja. A sérülteket a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházba szállították. Egyelőre úgy tűnik, hogy a gerinclövést kapott fiú szerencsésen megúszta az esetet, mert a golyó nem ért velőt, így nagy eséllyel nem szenved maradandó károsodást. A gerinclövést kapott fiút ma hallgatja meg a rendőrség.

A tanúkihallgatások még folynak, ezért a lövöldözés okát biztosan nem lehet tudni. Németh Lajos rendőr alezredes a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az [origo]-nak elmondta, hogy bár a vizsgálat még folyik, feltehetően szerelemféltésből, vagy a korábbi élettársi kapcsolatból fakadó anyagi vita miatt kezdődött a lövöldözés.

[origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!