A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary

KDNP-alelnök: a párizsi olimpia megnyitója a keresztényeket ért eddigi legerősebb nyilvános provokáció

Vágólapra másolva!
A párizsi olimpia megnyitója a keresztényeket ért eddigi legerősebb nyilvános provokáció - mondta Juhász Hajnalka, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) alelnöke, országgyűlési képviselője az MTI-hez szerdán eljuttatott videonyilatkozatában.
Vágólapra másolva!

A politikus Facebook-oldalára feltett videóban azt mondta, az ötkarikás játékok mindig a kemény küzdelemről, a fair playről és a versenyzők határtalan kitartásáról szólnak. 

Sajnos a párizsi olimpia számos mozzanata nem a sport felemelő ünnepeként vonul be majd a történelemkönyvekbe, mert amit láttunk, az kisgyermekes anyaként, kereszténydemokrata képviselőként egyszerre elszomorított és mélységesen felháborított

 - fogalmazott, hozzátéve: az olimpia megnyitója "maga volt a keresztényeket ért eddigi legerősebb nyilvános provokáció". Úgy folytatta: elfogadást követelnek azok, akik megalázzák, kigúnyolják a kétezer éves keresztény kultúránkat, amely Európa alapjait teremtette meg. Emberi jogokért kiáltanak azok, akik a kereszténység alapértékeit akarják a porba tiporni - tette fel a kérdést. Mindazok, akik ebben szerepet játszottak, sehol nem lennének a keresztény kultúra nélkül - mondta Juhász Hajnalka.

Korunk liberális politikai elitje azt akarja ránk kényszeríteni, hogy megalkuvóvá váljunk anyagi, politikai és egyéb érdekek mentén, hogy félelemből vezérelve álljunk be a sorba és hallgassunk. Az utolsó vacsora szándékos kigúnyolása a transzvesztitákkal sokkal nagyobb veszélyt rejt magában, mint ahogyan azt próbálják eltussolni a szervezők

 - fogalmazott. A politikus szerint a nyitóelőadás a bizonyíték arra, a genderpropaganda ereje ott tart, hogy a világ legnagyobb sporteseményét is képes befolyásolni. Sőt - folytatta -, a megnyitó mellett a versenyszámokra is hatással van: betiltanak egy szörfdeszkát, amelyen Jézus Krisztus képe szerepelt, aztán egy biológiailag férfi bokszolónak simán engedélyezik, hogy elinduljon a nők mezőnyében.

A magukat mindig áldozati szerepben feltüntető szexuális kisebbség egy része és az őket körülvevő érdeklobbi ott tart ezen a lejtőn, hogy sárba tiporja a sport legnemesebb értékét, a versenyszerűséget, a fair playt.

Elmondta, hogy ők mint, kereszténydemokraták, mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne az abnormalitás váljon normalitássá, és hogy megvédjék a család intézményét, amiben az apa férfi, az anya nő, a gyermek pedig Isten kegyelméből, bölcs és megmásíthatatlan döntésének köszönhetően, lánynak vagy fiúnak születik.

Nincs nemesebb és nem is lehet nemesebb küldetés, hogy a gyermekeinket megóvjuk a liberális jövőképtől, amely nem is jövőkép, hanem az identitásvesztés ködös jövőtlensége minden értelemben

 - mondta videóüzenetében Juhász Hajnalka.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!