A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNPupp Réka
18:00CselgáncsReka Pupp-Amandine Buchard
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:55TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
NyílNyíl

Az MSZP továbbra is kritizálja a kormányt

Vágólapra másolva!
Az MSZP Balatonfüreden tartja kétnapos évadnyitó frakcióülését. Csütörtökön Medgyessy Péter miniszterelnök-jelölt, Kovács László pártelnök és Nagy Sándor frakcióvezető fejtette ki elképzelését az őszi parlamenti munkával és a választásokkal kapcsolatban. Pénteken az ő javaslataikat vitatja meg a frakció.
Vágólapra másolva!

A frakcióülés szünetében tartott sajtótájékoztatón a szocialisták megemlékeztek Vancsik Zoltán nemrég elhunyt képviselőtársukról. Bejelentették azt is, hogy Hortobányi Krisztina volt fideszes, jelenleg független képviselő felvételét a szocialista frakcióba egyhangúlag támogatják.

Medgyessy Péter, az MSZP miniszterelnök-jelöltje közölte: a választási stratégia nagy részét nem hozzák nyilvánosságra. Elsősorban azt tartotta lényegesnek megjegyezni, hogy az MSZP a többség kormánya akar lenni.

Kovács László a szakmai programok előkészítéséről beszélt, míg Nagy Sándor a frakció előtt álló munkákról. Közölte: az MSZP a jövőben is éles kritikával illeti a kormány munkáját. Megvitatják a szocialisták választási programját is, amelyben kiemelt szerepet kap például a földkérdés. Ősztől különböző konferenciákat kívánnak rendezni az MSZP által fontosabbnak tartott kérdésekről, például az inflációról - mondta az [origo]-nak Nagy Sándor frakcióvezető.

[origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!