<P class="MsoNormal">Eredménytelen a géppisztolyos rabló utáni hajsza

Vágólapra másolva!
Továbbra sem találják a lövöldöző rablót a miskolci rendőrök. Bár rengeteg lakossági bejelentés érkezik az ügyben, eddig senki sem tudta a férfi nyomára vezetni a rendőröket. Közben a keresésben részt vevők létszámát csökkentették, a helikoptereket és a kutyákat is visszarendelték.
Vágólapra másolva!

Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőrség szóvivője elmondta, hogy már jóval kevesebben vesznek részt a menekülő rabló utáni keresésben. Kedden délutánra már felhagytak a kereséssel a helikopterek, és a kutyás járőrök sem vesznek már részt a hajszában. Jelenleg csak néhány járőr keresi a géppisztolyos férfit. A Lillafüred melletti erdőben még folyamatos a rendőri jelenlét. Valószínű azonban, hogy a férfi tegnap este óta kijutott a Bükkből, ezért már nem csak az erdőben keresik.

A férfi utáni hajsza azután kezdődött, hogy - időközben elfogott társával - kirabolt egy miskolci zálogházat, majd menekülés közben Skorpio géppisztolyával rálőtt az őt üldöző rendőrökre. A rendőrség hétfő délelőtt óta keresi a férfit, eredménytelenül.

[origo]

Korábban:

Kiszökhetett az erdőből a miskolci rabló

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!