A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
HUNMuszukajev Iszmail
18:25BirkózásIszmail Muszukajev-Rahman Amouzadkhalili

Titkosszolgálati terepjáró karambolozott

Vágólapra másolva!
Egy ember meghalt abban a Baranya megyei balesetben hétfőn, amelynek a titkosszolgálat egyik gépkocsija is részese volt. A korábbi híreket, melyek szerint ez a kocsi egy lehallgatóautó lett volna a Nemzetbiztonsági Hivatal sajtóreferense cáfolta.
Vágólapra másolva!

A Nemzetbiztonsági Hivatal sajtóreferense cáfolta a Havaria Press korábbi értresüléseit, melyek szerint egy lehallgatóautó karambolozott Baranya megyében. A sajtóreferens elmondta az [origo]-nak, hogy valóban a hivatal egyik szolgálati gépkocsija volt az egyik részese a hétfő reggel fél hétkor történt, halálos áldozattal járó balesetnek, azonban az nem lehallgatóautó volt.

A rendőrség szerint a karambol reggel negyed hétkor történt, amikor Oroszló és Sásd között a jeges országúton egy Lada személygépkocsi eddig ismeretlen okokból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött a titkosszolgálat Ford típusú terepjárójával. A személyautó vezetője a helyszínen élétét vesztette, utasa súlyos sérülést szenvedett. A balesetben vétlen titkosszolgálati jármű utasai közül ketten sérültek meg, egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérüléseket szerzett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!