A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ismét drága kiváltságokkal dicsekszik Magyar Péter: a VIP-ben bulizott a Sziget Fesztiválon

Vágólapra másolva!
„Nem könnyű az élet a VIP-ben” - próbált gúnyolódni a labdarúgó-Európa-bajnokság idején Magyar Péter más politikusokon, emlékeztetett a Metropol. A portál szerint csütörtökön este a Sziget Fesztiválon azonban ő maga is a méregdrága VIP-részleg előnyeit élvezte barátai társaságában.
Vágólapra másolva!

A Metropol azt írja, hogy amíg az emberek előtt próbál úgy tenni, mint aki messziről kerüli az olyan helyeket, ahol kiváltságosként kezelik, a valóságban folyamatosan exkluzív, drága bulikban tűnik fel a nyári éjszakában.

magyarpéter
Fotó: Metropol

A VIP-ben és a luxusban érzi jól magát

Azt az Origo is megírta, hogy Magyar Péter az utóbbi időben egyre többször vetkőzik ki magából, és viselkedik botrányosan. Amióta kidobta barátnőjét, sorra járja az éjszakai luxushelyeket, ahol botrányba is keveredett. 

A legújabb információk szerint egy ukrán milliárdos család érdekeltségébe tartozó luxus-szórakozóhelyen igyekezett barátnőt találni magának. Láthatóan csak bulizni és "csajozni" szeret.

A hétvégéit rendszeres bulizással töltő politikus – legutóbb a budapesti alvilág kedvenc éjszakai VIP klubjában, a LOCK-ban tartott szigorú regisztrációhoz tartott partyt – 

most a Sziget exkluzív, a Porsche által „prezentált” VIP-szektorában töltötte a meleg augusztusi éjszakát. 

A FOTÓ ITT TEKINTHETŐ MEG!

Testőrei az egész este folyamán szigorúan figyeltek Magyarra, a 24.hu azonban lefényképezte Magyar Pétert és baráti társaságát a Sziget fesztivál  VIP- részében.  

vip, sziget
Fotó: Metropol

A fesztivál hivatalos oldala szerint a csütörtöki napra egy VIP-jegy 77 500 forintnál kezdődött, a Metropol információi szerint Magyar azonban nemcsak magának, hanem barátainak is szerzett VIP-jegyet, amelyek összesen így több százezer forintba kerültek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!