A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Előzetesben a kaposvári nőket megtámadó rabló

Vágólapra másolva!
Előzetes letartóztatásban van az a fiatalember, aki több alkalommal támadott meg Kaposváron, éjjel hazafelé tartó magányos nőket. A férfi követte áldozatait, majd hátulról rájuk támadt, és kirabolta őket.
Vágólapra másolva!

Elfogták azt a kaposvári rablót, aki az esti órákban magányos nőket támadott meg az utcán, brutálisan bántalmazta őket, majd táskájukból pénzt, mobiltelefont vett el. Ezt a Kaposvári Városi Rendőrkapitányság sajtótájékoztatóján jelentették be csütörtökön. Király Ferenc rendőrkapitány elmondta: a városszerte riadalmat okozó férfi, a 24 éves kaposvári K. László szerdán bevallotta a bűncselekmények elkövetését, három rablást és egy rablási kísérlet.

A többszörösen büntetett előéletű fiatalember már két hete előzetes letartóztatásban van más jellegű lopások és súlyos testi sértés miatt. A városban elterjedt hírekkel ellentétben a férfi nem szexuális indíttatásból, hanem kizárólag pénzért és az értéktárgyakért támadta meg a járókelőket - mondta a rendőrkapitány.

A rendőrség az elkövetések brutalitása miatt elmeorvosi igazságügyi szakértő véleményét is kikérik az ügy kivizsgálásakor. A magas termetű K. László kiszemelt áldozatait egy ideig követte, majd hátulról rájuk támadt, fejbe rúgta a gyanútlan nőket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!