A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az Aston Villa az előző idényben beszállt a nagyok játékába, és óriási meglepetésre kiharcolta a Bajnokok Ligája-szereplést. A birminghami csapat most emeli tétet, és a klubtévébe is szerződtetett egy igazi sztárt, aki alighanem a csapat összes játékosát elhomályosítja majd.

Nem viccelnek Birminghamben! Az előző idényben a Premier League 4. helyén végző, ezzel története során először a Bajnokok Ligája főtáblájára jutó Aston Villa (amelyik 1982-ben megnyerte a BL jogelődjét, a BEK-et), az új idényben is igyekszik minden fronton felvenni a versenyt a hagyományos sztárcsapatokkal.

A bordó-kékek nem csak játékosokra költöttek bőkezűen (mintegy 160 millió fontot), de a klubtévét is alaposan megerősítették. Magukhoz édesgették ugyanis a Sky Sports lóverseny műsorainak egyik népszerű házigazdáját, a nagy Villa-drukker hírében álló Kate Tracey-t.

Kate Tracey
Kate Tracy
Kate Tracey
Kate Tracey
Kate Tracey
Kate Tracy
Kate Tracey
Kate Tracey
Kate Tracey
Kate Tracy
Kate Tracey
Kate Tracey

 

"Le a gépről és irány az új munka! Régóta őrzöm ezt a titkot, és most nagyon boldog vagyok, hogy megkezdhetem a munkát az VillaTV-nél. 150 éves a klub, először lesz ott a Bajnokok Ligájában az új korszakban, izgalmas igazolások, minden adott" - írta közösségi oldalán.

Kate már azt is tudja, mi lesz az első feladata: az angol válogatott focistájával, Ollie Watkinsszal és jamaicai klubikonnal, Leon Bailey-vel kell interjút csinálnia.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!