<P class="MsoNormal">Kiégett egy lakás Pécsett

Vágólapra másolva!
Teljesen kiégett egy tízemeletes panelház ötödik emeltének egyik lakása Pécsett. A könnyebb égési sérüléseket szenvedett lakó még motorkerékpárt is tárolt a lakásban.
Vágólapra másolva!

Kigyulladt egy panellakás ma hajnalban Pécsett. A tűz a tízemeletes ház ötödik emeleti lakásában keletkezett hajnal három órakor. Az 50 négyzetméteres lakás teljesen kiégett. A tűz terjedését segítette, hogy sok papír és ruhanemű volt a lakásban, sőt még egy motorkerékpár is az egyik szobában - tájékoztatta a [origo]-t az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ügyeletese. A lakásban egy fiatal férfi tartózkodott, akit ki kellett menteni. Őt könnyebb égési sérülésekkel szállították kórházba.

Nem csak a lakásban, de a házban is jelentős kár keletkezett. A tűz nagyságára való tekintettel a tűzoltók kihívták az áramszolgáltató, a vízművek, a gázművek és a távfűtés szakembereit. A HavariaPress úgy tudja, hogy a lángok más lakásokat is veszélyeztettek, ezért több lakót is ki kellett menekíteni. A tűz keletkezésének okáról a férfi azt állította, hogy dohányzás közben elaludt és már csak a hatalmas lángokra ébredt fel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!