Azt hitte, hogy boszorkány, tíz percig fojtogatta a férfi a bérbeadóját

Vágólapra másolva!
Horrorisztikus eset történt a múlt hónapban egy New York-i házban. Bérbeadójára támadt rá egy lakásbérlő a hajnali órákban. A bérlő azt mondta a nőnek, tudja hogy boszorkány, 10 percen keresztül fojtogatta, és azt állította, hogy ördögűzést végez rajta.
Vágólapra másolva!

Július 21-én hajnali 2 óra körül az egyik bérlő, Marc Lynch véres fejjel kopogtatott be bérbeadója, Josephine Ingoglia ajtaján. Ingoglia elmondta, hogy a férfi nyakában egy betört kép keret lógott.

Azt mondta, hogy boszorkány vagyok, és tudja, hogy mit tettem. Egy liter rózsaszirmokkal teli víz volt a kezében, és a fejemre öntötte. Gondolom, az ördögöt akarta kiűzni belőlem.

A férfi ezután megpróbálta becsalogatni őt a lakásába, de a nő lefutott a lépcsőn, majd kifutott a ház elé, ahol azt hitte, hogy majd valaki segít neki. A férfi utána futott, a földre lökte, rámászott és elkezdte fojtogatni, és a nő szerint különféle nyelveken beszélt. A nő azt is elmondta, hogy a férfi a száját az övére tette és mintegy újraélesztés szerűen belefújt, utána pedig ismét fojtogatta. A férfi azt mondta a nőnek, hogy a lelkébe költözött démont át teszi egy másik gazdatestbe – írja a The New York Post.

A nő hiába kiabált segítségért, a szomszédok közül senki sem segített neki, Lynch pedig folytatta kegyetlen támadását.

Végül valaki értesítette a rendőrséget. A 47 éves Lynchet letartóztatták és többek között harmadfokú testi sértéssel vádolják. Bár Ingoglia védelmi határozatot kapott Lynch ellen, hat nappal később a férfit újra látta az épületben.

„A bejárati ajtó felé nézek, és ott van egy apró fürdőszobai szemetesvödör, rajta egy cetlivel, amin az állt:

 Csak hadd maradjak itt titokban. Elegem van abból, hogy az utcán alszom.

 A földszinti ablakon keresztül tört be” – emlékezett vissza a nő.

Ingoglia hívta a rendőrséget, akik ki is jöttek, és letartóztatták a férfit a védelmi határozat megsértése miatt, amely egyébként egy évig érvényes. Hétfőn a férfit kiengedték, és még aznap visszatért a házba rendőri kísérettel, hogy elvigye a ruháit – számolt be a D24am.

Ingoglia elmondta, hogy az ügyészhelyettes szerint Lynch szeptember 24-ig, a következő bírósági tárgyalás időpontjáig szabadlábon van, és valószínűleg egy ambuláns rehabilitációs intézetbe kerül. Ingoglia azt is elmondta, hogy az incidens előtt barátok voltak Lynch-el és a feleségével. „A támadás előtti reggelen elmondta nekem, hogy elvonón volt, és hogy tiszta, és azt mondta úgy érzi, hogy gyógyító erővel rendelkezik – írja a Hot Air.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!