Újabb holttest a balástyai erdőben

Vágólapra másolva!
Női holttestet találtak a balástyai erdőben, közel annak a férfinek a tanyájához, aki áprilisban beismerte: három nőt is megölt, és aki legutóbb másik két gyilkosságról is beszélt a rendőröknek. A nyomozók ismét kihallgatja az előzetes letartóztatásban levő férfit, mert feltételezik, hogy a héten talált nő is az ő áldozata. Keresik továbbá az esetleges ötödik áldozatot.
Vágólapra másolva!

Ismét kihallgatja a rendőrség azt a férfit, akit jelenleg három balástyai nő megölésével gyanúsítanak. A hét elején ugyanis újabb női holttestet találtak a balástyai erdőben, közel a férfi tanyájához, ahol előzőleg már három női áldozatra bukkantak - mondta az [origo]-nak a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A nyomozás érdekében egyéb részleteket nem kívánt elárulni.

Bárány Zoltán elmondta, hogy a férfit eddig három nő megölésével gyanúsították, ezeket a gyilkosságokat be is ismerte. Legutóbb a férfi újabb két nő megöléséről beszélt, ezért kezdtek a rendőrök markolókkal keresni az erdőben. Hétfőn egy Balástyáról négy évvel ezelőtt eltűnt nő holttestét találták meg, és tovább kutatnak egy esetleges ötödik holttest után - mondta a szóvivő. A 34 éves férfit áprilisban helyezték előzetes letartóztatásba.

Korábban:

Sorozatgyilkosság gyanúja Balástyán

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről