A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

A Hajrá Magyarok Polgári Szövetség demonstrált Szegeden

Vágólapra másolva!
Lemondásra szólította fel a miniszterelnököt a szegedi Hajrá Magyarok Polgári Szövetség péntek esti demonstrációján, egyben kérte a köztársasági elnököt, hogy a parlamentet oszlassa fel és írjon ki új választásokat.
Vágólapra másolva!

A szegedi gyertyás demonstráción a polgári szövetség vezetője, Gyimesi László szerint Medgyessy Péter megcsalta Magyarországot. Véleménye szerint igazuk lett azoknak a "belső hangoknak, amelyek azt suttogták mindannyiunkban, hogy ezek nem változtak semmit". - Visszaéltek a bizalmunkkal, ezért nem méltóak rá - tette hozzá.

Gyimesi László közölte, hogy a Hajrá Magyarok Polgári Szövetség felszólítja Medgyessy Pétert, mondjon le. Indoklásul hozzáfűzte, hogy a miniszterelnök megtévesztette a választókat. Az előadó leszögezte, hogy Medgyessy Péter elhárító múltjának tudatában más eredmény születhetett volna a választásokon. Bejelentette, hogy felkérik Mádl Ferenc köztársasági elnököt, oszlassa fel a parlamentet és írjon ki új választásokat. A demonstráció résztvevői aláírták a miniszterelnöknek és a köztársasági elnöknek címzett, a polgári szövetség felszólítását, illetve kérését tartalmazó petíciókat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!