A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

A költségvetésről dönt az Országgyűlés

Vágólapra másolva!
Idei utolsó ülésén a parlament a jövő évi költségvetés mellett dönt az ügynöktörvényről és a büntetőtörvénykönyv módosításáról. A nap folyamán csak ellenzéki képviselők interpellációi hangzanak el, mert a kormánypártok lemondtak 23-ára erről a jogukról.
Vágólapra másolva!
Az újkori magyar parlamenthttp://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/htmlos.cgi/25420.86.8428470042619563655?A Fókusz Online könyvajánlatából

Az Országgyűlés mai ülésén a képviselők szavaznak a jövő évi költségvetésről, és az ügynöktörvényről. A karácsony előtti ülésnapon más jelentős kérdések is napirendre kerülnek, többek között az APEH Bűnügyi Igazgatóságának megszűnéséről is döntenek, és meghallgatja a ház az adatvédelmi biztos beszámolóját. Voksolnak arról a kormányjavaslatról is, amely alapján a személyi jövedelemadó-felajánlások alapján határoznák meg az egyházak a költségvetési támogatás belső arányait.

A parlament a gázközművagyonnal kapcsolatos önkormányzati igények rendezéséről is szavaz, és módosul a géntechnológiáról szóló, illetve az állatvédelmi törvény. Emellett egyes közlekedési jogszabályok is változnak. Döntenek a büntetőtörvénykönyv módosításáról is, melyek egyik legérzékenyebb pontja az úgynevezett drogszabályok megváltoztatására vonatkozó kormányjavaslat.

A nap folyamán csak ellenzéki interpellációk hangzanak el, mert a kormánypártok, erre az alkalomra, lemondtak e jogukról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!