Jutalom az Ikervári rablás nyomravezetőjének

Vágólapra másolva!
A rendőrség ötszázezer forint pénzjutalmat ajánlott fel annak, aki értékelhető információkkal segíti a kedden délután, az ikervári takarékszövetkezetben történt fegyveres rablás ügyében.
Vágólapra másolva!

A rabló délután kettő óra után fegyverével fenyegetőzve kényszerítette az alkalmazottakat a Vas megyei helység bankjában a pénz átadására. A férfi kétmillió forint zsákmánnyal menekült el, a rendőrök nagy erőkkel, már helikopterrel is keresik őt.

A rendőrség az alábbi személyleírást tette közzé a támadóról: A huszonöt-harminc éves férfi körülbelül száznyolcvan-száznyolcvanöt centiméter magas, átlagos testalkatú. a rabláskor szürke farmernadrágot, és szürkés színű kapucnis felsőt viselt, mellrészén "ATLETIC" felirattal. Fején mustársárga alapszínű, piros mintás sapka volt. A férfi rövid hajú, borostás arcú, különös ismertetőjele, hogy mindkét arccsontján sebhely látszódik.

A meneküléshez ötajtós, világos színű Ford Scorpiót használt. A szemtanúk a rendszámnak csak töredékét tudták megjegyezni, eszerint C, V, 9- es és 4-es szerepeltek ebben a sorrendben a rendszámtáblán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!