A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Italy

Közlekedés - szerda

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Budapest

Mától az M3-as autópálya fővárosi szakaszán a Szilas-patak hídján a szigetelést és a burkolatot felújítják, ezért irányonként csak két sávban lehet itt közlekedni, úgy hogy a befelé jövők egyik sávját a városhatár utáni benzinkútnál a szembejövők oldalára terelik át.

Mától a 75-ös trolibuszok teljes vonalon járnak, de a Dózsa György úton az Ajtósi Dürer sornál irányonként továbbra is csak egy sáv járható, viszont balra már be lehet kanyarodni az Ajtósi Dürer sorra.

A Móricz Zsigmond körtéri út- és villamospálya átépítések miatt a 40E, az 53-as és a 7-es buszcsalád megállóját mától áthelyezik.

A Kerepesi úton az Asztalos Sándor útnál mindkét irányban felbontották a belső sávot, mert gázvezetéket javítanak.

Ma a VII., Klauzál utcában egy toronydarut szerelnek szét, ezért 6.00-18.00 óráig lezárják a Wesselényi utca és a Dohány utca közötti útszakaszt.

A Pesti úton, a Veres Péter úton, a Váci út újpesti szakaszán és a Thököly úton burkolatjavítás miatt munkagépek szűkítik le az útpályát.

Vidéki utak

A személyautósok várakozás nélkül haladhatnak át az országhatárokon. A teherautósoknak Rábafüzesnél kifelé két órát, Sopronnál és Rédicsnél egy órát kell várakozniuk.

Az M1-es autópályán forgalomterelésre számítsanak Bicskénél és Tatabánya közelében, valamint Győr elkerülő szakaszán, ahol egy pályán halad a kétirányú forgalom. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a Tabánya-óvárosi csomópont van zárva. A főváros felé Győrnél a 83-as főúti illetve a bicskei csomópontban nem lehet le és felhajtani az autópályára. Az M3-ason a Gyöngyös felé vezető oldalon a 37-39-es km között szintén egy pályán halad mind a két irány forgalma. A bagi csomópontban a csomóponti ágakat lezárták. A kerekharaszti és a gödöllői a két legközelebbi csomópont.

Szeptember 30-ig 7,5 tonnás súlykorlátozást vezettek be az 5-ös főút Pest megyei szakaszán a települések közlekedési zsúfoltságának enyhítése érdekében, valamint az útépítési munkák, okozta sávlezárások miatt. Az ennél súlyosabb teherjárművek az M5-ös autópályát, illetve a főúttal párhuzamos mellékutakat használhatják kerülőútként. A rendelkezés bevezetése miatt a közúti fuvarozók demonstrációt tartanak szerda délig az 5-ös főúton, Felsőlajos határában. A forgalom ezen a szakaszon rendőri irányítás mellett, váltakozva halad, emiatt a környéken óriási torlódásokra kell számítani.

A 7-es főúton Baracskánál csatornázás miatt van félpályás lezárás. A főút és a fülei összekötőút csomópontját átépítik a forgalmat a helyszínen kiépített terelőútra irányítják.

A 8-as főúton Székesfehérvár és Csór között, valamint Inota közelében útszélesítés miatt van sebességkorlátozás. A 144-es km-ben Vasvár előtt hídfenntartás miatt csak egy sáv járható. A 38-as főúton Nyírteleknél, a 41-esen Nyíregyháza és Oros között közműépítés miatt bontották fel a burkolatot. Az 52-es főúton a solti és a dunaföldvári Duna híd között az 58-as km-nél aszfaltoznak. A félpályás lezárásnál napközben kisebb torlódás előfordulhat. A 75-ös főúton Lentinél csatornáznak a 61-es km-nél, a fél útpályát lezárták Nova felé számítsanak útszűkültre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!