A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Hollandia
HUNHungary
09:00CselgáncsItaly-Hungary
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Eloltották a raktártüzet

Vágólapra másolva!
Vasárnap kora délelőtt eloltották a tüzet a VIII. kerületi Kőbányai úton, ahol az előző este kigyulladt egy raktárépület. Az oltásban 124 tűzoltó és 34 tűzoltóautó vett részt. Személyi sérülés nem történt.
Vágólapra másolva!

Vasárnap reggelre sikerült eloltani a lángokat a VIII. kerületi Kőbányai úton égő raktárépületben. Az oltási utómunkálatok várhatóan vasárnap délig eltartanak, a tűzoltók ennek során megszüntetik a parázslásokat, és a fellobbanás-veszélyes szikrákat. A tűz okának vizsgálata szakértők bevonásával folyik, eredmény legkorábban hétfőn várható - tájékoztatta az MTI-t Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

A háromszintes épületben - ahol bálázott ruházati termékeket tároltak - a tűz során személyi sérülés nem történt, az anyagi kár azonban jelentős. Az épület statikai állapota jelentősen meggyengült.

A tűzoltóság szombaton este tíz óra után kapott riasztást, majd a tűz erőssége miatt a legmagasabb fokozatot rendelte el. Az éjszaka folyamán összesen 124 tűzoltót és 34 gépjárművet vezényeltek ki az égő raktárépülethez.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!