A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNVég Zsombor
11:20CselgáncsZsombor Veg-Aleksandar Kukolj
HUNMagyarország
12:16ÚszásSzabad 4 x 200m
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
NyílNyíl

Nyolc út felújítását kezdik el a jövő héten

Vágólapra másolva!
A jövő hét elején nyolc fővárosi útszakaszon kezdődik útfelújítás, többek között az újpesti és a pesti alsó rakparton, és a XVII. kerületben a Pesti úton is.
Vágólapra másolva!

Hétfőn kezdődik - és várhatóan április 4-éig tart - az újpesti alsó rakparton a Dráva utca és a Margit híd, valamint a pesti alsó rakparton a Margit híd és a Roosevelt tér közötti szakasz felújítása. A rakpart felújítása során a jelenlegi aszfaltburkolatból egy réteget lemarnak, majd két réteg nagyobb forgalmi terhelést elviselő aszfaltburkolatot fektetnek le helyette, ezzel párhuzamosan kicserélik a megrongálódott útszegélyeket is. Tilos lesz megállni a Dráva utca és a Roosevelt tér között, parkolni csak a rakpart szalagkorláton kívül eső részein lehet, be- és kihajtásra pedig csak a Dráva utca felől lesz lehetőség.

Hétfőn folytatódik a XVII. kerületi Pesti út felújítása, tavaly a Zrínyi utcáig, most pedig egészen Budapest határáig lesz felújítva ez az útszakasz. A munkálatok alatt - várhatóan április 25-ig - részleges sávlezárás lassítja majd a forgalmat.

Hétfőn kezdődik a III. kerületi Palicsi utca, a XXII. kerületi Bányalég és Szakiskola utca felújítása, de ezek csak kis mértékben zavarják majd a forgalmat, hiszen a felújítás alatt csupán szakaszos sávlezárásra kell számítani. A Palicsi utca felújítása várhatóan március 22-én, a Bányalég utca március 30-án, a Szakiskola utca pedig március 15-én fejeződik be. Kedden kezdődik a IX. kerületi Távíró utca felújítása, a Távíró köz és az Üllői út között, illetve a XVII. kerületi Cinkotai út felújítása a Rákosliget határút és a Gyöngytyúk utca között. Mindkét helyszínen a felújítás alatt szakaszos sávlezárásra kell számítani.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!