Vágólapra másolva!
Beismerte a hármas gyilkosságot az a férfi, akit hétfő délután fogtak el; a rendőrség gyanúja szerint megölte feleségét és annak két gyermekét a Borsod megyei Alsószuhán. A holttestekre egy rokon talált rá hétfő reggel. A férfi tettének indítékait még nem árulta el.
Vágólapra másolva!

Bevallotta tettét az a 45 éves férfi, akit az alsószuhai hármas gyilkosság miatt köröztek és Miskolc egyik pályaudvarán fogtak el hétfőn késő délután - erősítette meg az információt az [origo] -nak Garamvölgyi László, az ORFK kommunikációs igazgatója.

A 38 éves asszony és két gyermeke holttestére albérleti lakásukban, a Borsod megyei Alsószuhán bukkant közeli hozzátartozójuk hétfő reggel - közölte a rendőrség az MTI-vel. A rokon, aki eredetileg látogatóba indult a családhoz, bejelentést tett a rendőrségen.

A nő, 18 éves fia és 10 éves lánya az elsődleges információk szerint erőszakos bűncselekmény áldozata lett, mindannyiukat az ágyukban találták meg. A gyilkossággal gyanúsított férfi a nő férje volt.

Ruszó Zorán, a helyi cigány kisebbségi önkormányzat vezetője szerint a férfi tavaly karacsonykor szabadult a börtönből, és a család feltehetően már nem akarta visszafogadni. A legidősebb gyermek, egy 22 éves lány Sárospatakon teológiát tanul, ezért nem tartózkodott otthon, amikor a bűncselekmény történt. A 18 éves fiú középiskolába, a 10 éves kislány pedig általános iskolába járt.

Nagyon sok rendőr biztosítja a hármas gyilkosság helyszínét, a Táncsics utcában lévő házat senki sem közelítheti meg, a sajtó képviselőit sem engedték át. A helyiek közül sokan összegyűltek a környéken a reggel felfedezett mészárlás hírére.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről