A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Karambolokat hozott a fagyos hétfő

Vágólapra másolva!
A vasárnapi jeges helyzet ugyan némileg javult, ám a hétfői intenzívebb forgalomban több súlyosabb baleset is történt a csúszós utakon. Szegeden hídról zuhant le egy kamion és egy biciklis, Soltvadkertnél hét autó ütközött össze, az M0-s pedig karambolozó kamionok miatt dugult be. A fővárosban a BKV minden járata rendben közlekedett hétfő reggel.
Vágólapra másolva!

A hétfői nagyobb forgalomban több baleset is történt a csúszós utakon, jóllehet a vasárnapi jeges helyzet némileg javult. A forgalmat több helyen akadályozta vagy akadályozza baleset. Reggel Szegeden egy kamion esett le egy hídról, lesodorva egy kerékpárost, az M3-ason pedig a főváros felé volt egy baleset a 20. kilométernél.

Délelőtt hét jármű - kamionok és személyautók - ütközött össze az 54-es úton Soltvadkertnél, az 51-esen pedig frontálisan karambolozott két kocsi Kecskemétnél. Mindkét balesetben hárman sérültek meg súlyosan. Hevesben egy sertésszállító borult fel Apcnál, délben pedig az M0-s forgalmát bénította meg két karambolozó kamion.

A fővárosban nem volt fennakadás

Budapest fő- és tömegközlekedési útjain nem okoz fennakadást az időjárás. Budán és a külső kerületekben sok helyütt kásás, jeges az út, ám este óta nem történt komolyabb baleset.

Az utakat és megállókat letakarították, hétfő reggelre a BKV minden járata elindult, a közlekedés nagyobb fennakadások nélkül folyik - mondta az [origo]-nak a társaság fődiszpécsere. Egyedül a 77-es troli vonalán okozott kisebb problémát a zúzmaralecsapódás, de jármű-átcsoportosítással megoldották. A havas-, ónos eső miatt vasárnap többször is előfordultak késések, főként a hókása miatt nehezen működő váltók miatt.

Forrás: MTI
A Szegeden leesett kamion

A rendkívüli időjárási helyzet miatt vasárnap szinte az egész ország jégpályává vált. Az Országos Mentőszolgálathoz folyamatosan érkeztek a bejelentések, kora estig közel 500 elcsúszásos balesethez riasztották a mentőket. Az úttestre lefagyott ónos eső miatt szombat éjszaka és vasárnap közel 50 közlekedési baleset történt, a balesetek miatt pedig helyenként torlódás alakult ki.

Lelassult a közlekedés, a vonatok áramkimaradás és a váltóállítási problémák miatt késtek, vasárnap reggel és délelőtt számos meredekebb út volt járhatatlan.

A tűzoltókat vasárnap délutánig ötvenszer riasztották, a helyzet csak délutánra enyhült, akkor már csak az ország középső és keleti részén volt harmadfokú, piros meteorológiai riasztás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!