Kánikula és leszorított táska

Vágólapra másolva!
A rendőrség türelmet kér, a meteorológia kánikulát ígér és csak Budapesten 88 rendezvényt tartanak - idén nem hosszú hétvége augusztus 20-a, de programokból és lezárásokból most is rengeteg lesz. Nézze meg, hol nem lehet parkolni, hová nem lehet bejutni és mit érdemes csinálni!
Vágólapra másolva!

Türelmet kér a rendőrség augusztus 20-án

Budapesten három nap alatt 88 rendezvényt tartanak, amelyek miatt számos helyen kell lezárásokra számítani. A rendőrök azt javasolják, senki ne vigyen magával kutyát, a gyerekek zsebében pedig legyen ott a szülők telefonszáma. Hol lesznek lezárások, forgalomkorlátozások? Mit csináljunk a táskánkkal és hová tegyük a kutyát? Tanácsok augusztus 20-ra.

Programok augusztus 20-án

Idén ugyan augusztus huszadika hosszú hétvége helyett csak egy magányos szerda a naptárban, de még így is bőven akad nézni-hallgatni- kóstolnivaló országszerte. Zászlófelvonás, tisztavatás, Szent István király udvara, Kenyérfesztivál, Európa-túra, Születésnapi Kerékfesztivál, Ország Tortája, tűzijáték, légiparádé, dzsesszkoncert - ízelítő a budapesti kínálatból. Ráadásul kánikula várható.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!