A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Belőttek egy szikszói ház ablakán

Vágólapra másolva!
Belőttek egy szikszói családi ház ablakán. A lövedék a redőnyön és az ablaküvegen áthatolva a szoba falába csapódott. A házban levő 61 éves férfi nem sérült meg, de a rendőröknek arról számolt be, hogy nem egy haragosa lehet.
Vágólapra másolva!

Belőtt egy szikszói családi ház ablakán egy ismeretlen. A fegyverből leadott lövés a leengedett redőnyön és az ablakon áthatolva a szemkozti falba csapódott - közölte Gaskó Bertalan, a Borsod megyei rendőrség szóvivője.

A lövés szerdán késő este dördült el, a házban levő 61 éves férfi éppen az ágyában fekve tévézett, és csak a "nagy csattanásra és csörömpölésre" figyelt fel - olvasható a megyei rendőrség közleményében. Az esetnek nincs sérültje. A férfi azt mondta a rendőröknek, hogy a helyi környezetvédelmi egyesület vezetőjeként több feljelentést tett különböző személyek és cégek ellen, akiket/amelyeket utóbb komoly pénzbírsággal sújtott az illetékes hatóság.

Az ügyben az encsi rendőrkapitányság lőfegyverrel visszaélés miatt indított nyomozást. Az eddigiek alapján olyan adat nem merült fel, ami szándékos sérülés okozására utalt volna, a leadott lövés nem személyre irányult - mondta Gaskó Bertalan. A nyomravezetőnek 200 ezer forint jár, a rendőrök azt kérik, hogy aki tud valamit az esetről, az encsi kapitányságra telefonáljon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!