A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Kocsmai verekedésben meghalt egy ember

Vágólapra másolva!
Halállal végződött egy tatabányai kocsmai verekedés. Egy részeg férfi belekötött egy 21 éves fiatalemberbe, aki tarkón ütötte. Az ütés halálosnak bizonyult.
Vágólapra másolva!

Egy ember halálával végződött egy kocsmai verekedés Tatabányán. Az 51 éves férfit hátulról ütötték le szerdán este, a 21 éves elkövető másnap reggel önként feladta magát a rendőrségen.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szerint a 21 éves férfi barátjával játékgépezett egy kocsmában, amikor felfigyeltek az erősen ittas állapotban lévő férfira, aki a pultossal kötözködött. Mikor a két fiatal hazaindult, egyiküket meglökte a férfi, erre a 21 éves fiatalember tarkón vágta. Az orvos szakértő véleménye szerint ez az ütés okozta a férfi halálát.

A két fiatal elmenekült a helyszínről, őket egész éjszaka kereste a rendőrség. Végül csütörtök reggel önként feladták magukat. A 21 éves fiatalembert, aki a halálos ütést okozta, emberöléssel gyanúsítja a rendőrség, és kezdeményezte előzetes letartóztatását. Társát egyelőre csak tanúként hallgatták ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!