A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Több elkövetője lehetett a tompai gyilkosságnak

Vágólapra másolva!
Nem egyetlen gyilkos végzett Tompán a vendégház tulajdonosával, feleségével és lányával a rendőrség szerint. A hármas gyilkosság helyszínén akár vasárnapig is elhúzódhat a helyszínelés.
Vágólapra másolva!

Már biztosak abban a nyomozók, hogy nem egyetlen tettes követte el a tompai hármas gyilkosságot - mondta pénteken a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Mihályné Bornemisza Eleonóra. A szóvivő szerint vasárnapig is elhúzódhat az adatgyűjtés és a terület átvizsgálása centiről centire.

Szerdán a holttesteken és közvetlen közelükben rögzítették a nyomokat, csütörtökön az udvart és a pajtát vizsgálták át. A ház részletes bűnügyi vizsgálata, a nyomok és bűnjelek rögzítése pénteken kezdődött el.

A holttestek boncolását már elvégezték, a vizsgálat célja az volt, hogy meghatározzák a gyilkosságok pontos időpontját. A nyomozás érdekére hivatkozv azonban a rendőrség nem ad erről részletesebb információt. Mihályné szerint a szerb társszervekkel is felveszik majd a kapcsolatot a rendőrök, ha szükséges lesz.

Szerda délután találtak rá a szerb határhoz közeli, eldugott vendégházban a tulajdonos, a 65 éves K. József holttestére, később holtan találták a szemközti istállóban parkoló autó csomagtartójában a feleségét és 41 éves lányát is. A holttesteken bántalmazás nyomai látszottak. (A holttestek megtalálásáról és a gyilkosságról részletesen korábbi cikkünkben, itt olvashat, helyszíni riportunkat pedig itt találja.)

A gyilkosság helyszínéről eltűnt egy HYP 860 forgalmi rendszámú, 290E típusú szürke színű Mercedes autó is: ezt körözi a rendőrség. Nyikos Tamás megyei rendőrségi szóvivő péntek reggel az [origo]-nak azt mondta: egyelőre nem bukkantak a kocsi nyomára, és lakossági bejelentést sem kaptak a Mercedesről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!