A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Életveszélyes állapotban van egy M0-áson árokba borult sofőr

Vágólapra másolva!
Két teherautó-baleset történt vasárnap az M0-ás körgyűrű gyáli lehajtójánál. Egy teherautó sofőrjét életveszélyes állapotban mentették ki a járműből, a másik balesetben nem sérült meg senki.
Vágólapra másolva!

Két teherautó szenvedett balesetet vasárnap kora este az M0-ás körgyűrű gyáli lehajtójánál: mindkét jármű lecsúszott az útról, az egyik kocsi vezetője életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője elmondta: az egyik jármű egy 15 méter mély árokba borult. A kocsi gépalkatrészekből álló rakománya gyakorlatilag teljes egészében a vezetőfülkére borult, a tűzoltók egy órán keresztül küzdöttek mire kiszabadították a sofőrt. A férfit életveszélyes állapotban adták át a mentőknek. A kamion forgalmi akadályt nem képez, egyelőre az árokban hagyták, ahonnan nagy teljesítményű daruval kamionmentő fogja kiemelni.

A szóvivő elmondta, hogy rendkívül csúszós az M0-ás körgyűrű, a tűzoltók is nehezen tudták megközelíteni a helyszínt. A másik balesetben nem sérült meg senki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!