A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Sérült feleségéhez igyekezett a forgalommal szembe autózó férfi

Vágólapra másolva!
Feltehetően balesetet szenvedett feleségéhez igyekezett az a kiskunfélegyházi férfi, aki vasárnap délelőtt szenvedett halálos balesetet az M5-ösön, amikor szembe autózott a forgalommal. Szomszédai szerint az idős férfi soha nem autózott a városon kívül.
Vágólapra másolva!

Combnyaktörést szenvedett feleségéhez, a kecskeméti kórházba akart eljutni az az idős kiskunfélegyházi férfi, aki vasárnap délelőtt húsz kilométeren keresztül a forgalommal szemben haladt az M5-ös autópályán, majd karambolozott egy kamionnal, és meghalt - írja a baon.hu.

A férfi felesége vasárnap reggel esett el a konyhában. A mentők kórházba szállították, a férfi valószínűleg utána indult Kecskemétre. Kiskunfélegyházánál hajtott fel a sztrádára, de feltehetően az aggodalom és az izgatottság miatt nem hajtott le a kecskeméti kijárónál, ezért Lajosmizsénél visszafordult. Valószínűleg a nagy köd, és a rossz látási viszonyok miatt indult el a forgalommal szemben.

Az sem biztos, tudatában volt-e annak, hogy szabálytalanul közlekedik, hiszen szomszédai szerint Kiskunfélegyházán kívül egyáltalán nem autózott, pláne nem autópályán - olvasható a baon.hu-n.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!