A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Leváltották az MTV választási műsorának szerkesztőjét

Vágólapra másolva!
Leváltották az MTV választási műsorokért felelős szerkesztőjét, Kardos Ernőt - írja az fn.hu. A portál szerint Feledy Péter irányítja majd a választási műsorok készítését, aki korábban az Ablak és az Aktuális műsorvezetője volt.
Vágólapra másolva!

Lecserélte az MTV a választási műsorok levezénylésével megbízott Kardos Ernőt, a helyére a korábban az Ablak és az Aktuális című műsorokat vezető Feledy Péter került - írja az fn.hu.

A lapnak az MTV sajtóosztálya is megerősítette a hírt. Azt közölték, Dobos Menyhért, a Választási Iroda vezetője Feledy Pétert bízta meg az április 11-ei és 25-ei élő adások szerkesztői feladataival. Vagyis Feledy vezényli majd az egész estés választási műsort és az azt megelőző vitaműsorokat. Kardos Ernő továbbra is a Szólás Szabadságának a főszerkesztője marad, és részt vesz a voksoláshoz kapcsolódó műsorfolyamot készítő stáb munkájában - közölte az MTV sajtóirodája.

Kardost egy nappal azután váltották le, hogy Bednárik Imre hírigazgató bejelentette, lemond az MTV cégvezetői posztjáról. Bednárik - akivel cégvezetőként Medveczky Balázs ügyvezető alelnöknek is együtt kellett működnie, beleegyezése nélkül nem születhettek jelentős pénzügyi döntésk - személyes okokkal indokolta távozását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!