A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Tűz ütött ki egy veszprémi panelházban

Vágólapra másolva!
Tűz ütött ki egy veszprémi panelházban, a lángok egy tárolóban csaptak fel, majd tovább terjedtek. Mivel az egész lépcsőházat füst borította, a lakókat ki kellett menekíteni, a felső szintekről létrával mentették az embereket.
Vágólapra másolva!

Kigyulladt egy tároló szombat délután egy veszprémi panelházban. Két nőt szállítottak enyhébb füstmérgezéssel kórházba, egy férfinak pedig a kezét kellett könnyebb sérülés miatt a helyszínen bekötözni - mondta Szilágyi Róbert, a mentőszolgálat munkatársa. A tűz az első emeleti lomtárolóban, egy lakásban és a szellőzőben keletkezett, gyorsan sikerült eloltani. Nyolc tűzoltójárművel és harminc emberrel vonultak ki a tűzoltók, az oltás mellett 30-35 lakót menekítettek ki a felső emeletekről.

A nyolcemeletes lakóház környékét a rendőrség és a tűzoltóság lezárta, a helyszínen több száz ember gyűlt össze, részben a lakásukat elhagyó lakók, részben kíváncsiskodók. A tűzoltók létrával érték el a legfelső emeleteket, és mentették onnan a lakókat, a lépcsőházat ugyanis teljesen elborította a sűrű fekete és szúrós szagú füst. A tűzoltók emeletenként sorra törték be a lépcsőház üvegtábláit, és nyitották ki valamennyi lakás ablakait.

Még nem tudni, mi okozta a tüzet, csak az a biztos, hogy az első emeleti lomtárolóban keletkezett. Kigyulladt a mellette lévő lakás is, a lépcsőház, a szellőző, és károsult a lomtároló alatt, a földszinten lévő szolárium. A kár bizonyosan több millió forintra tehető.

Az MTI tudósítója szerint az utcán várakozó lakók közt az a hír terjed, hogy valaki hegesztett a lomtárolónál, amiatt gyulladt ki a helyiség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!