Robbantással fenyegető férfit fogtak el Budapesten

Vágólapra másolva!
Dühöngve távozott egy józsefvárosi szórakozóhelyről az a férfi, aki később a hely felrobbantásával fenyegetőzött szerda hajnalban. A rendőrök végül a térfigyelő kamerák felvételei alapján tudták őt azonosítani és elfogni.
Vágólapra másolva!

Személyleírás és a térfigyelő kamerák felvételei alapján fogtak el a rendőrök egy férfit, aki egy szórakozóhely felrobbantásával fenyegetőzött Budapesten. A még szerdán hajnalban történt esetről csütörtökön számolt be a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint szerdán hajnalban hívta fel valaki a rendőrség központi ügyeletét, hogy egy VIII. kerületi szórakozóhelyen bomba fog robbanni. A hívószám alapján megállapították, hogy egy nyilvános fülkéből jött a bejelentés. A tűzszerészek átvizsgálták a szórakozóhelyet, de nem találtak bombát. Az ott lévő alkalmazottak azonban beszéltek egy férfiról, aki nem sokkal korábban dühöngve távozott a helyről.

A rendőrök visszanézték a telefonfülkét is figyelő kamerák felvételeit, és megtalálták a személyleírásnak megfelelő férfit. Miután kiderítették, hogy ki volt az, kevesebb mint három óra múlva már kopogtak is az ajtaján. Beismerő vallomást tett, és közveszéllyel fenyegetés miatt eljárás indult ellene.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről