Vágólapra másolva!
Meg kell műteni Ronald Araujót, az FC Barcelona uruguayi labdarúgóját, aki a vasárnap zárult Copa Americán szenvedett combsérülést.

Nagy csapás érte a Barcelona futballcsapatát, ugyanis Ronald Araujó személyében az egyik kulcsjátékosa nélkül lesz kénytelen megkezdeni az új szezont. A katalán klub hétfőn hivatalos közleményt adott ki, amelyből kiderült, hogy az egyesült államokban rendezett Copa Américáról - amelyet Argentína nyert - visszatért játékos jobb hajlítóizma sérült meg, ezért a napokban Finnországba, Turkuba utazik majd, ahol megműtik.

FC Barcelona v Villarreal CF - LaLiga EA Sports
A Barcelona védője, Ronald Araujo (b) hónapokra kidőlt
Fotó: NurPhoto via AFP

A 25 éves védő az előző szezonban 37 meccsen lépett pályára a Barcelona színeiben, majd a Copa Americán a brazilok ellen tizenegyesekkel megnyert negyeddöntő 33. percében kellett lecserélni. Sérülése miatt Araujo a torna hátralévő részében nem lépett pályára többet az uruguayi válogatottban, amely végül bronzérmesként zárt.

A hírek szerint az operációt követően nagyjából négy hónapos kihagyás vár a játékosra, akire így az újonnan kinevezett Hansi Flick leghamarabb decemberben számíthat majd.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről