Orbán: "Támaszra van szükségem" az EU-elnökség alatt

Fidesz, választások, Orbán Viktor, Lévai Anikó
Vágólapra másolva!
A repülőtérről Gödöllőre mennek majd a külföldi delegációk az EU-elnökség alatt Orbán Viktor miniszterelnök szerint, és ezért nem lesznek majd dugók Budapesten. A miniszterelnök a Blikknek adott interjúban azt mondta, hogy csak akkor fogja bírni a magyar EU-elnökség miatti hajtást, ha felesége mellette áll.
Vágólapra másolva!

"Nem lesznek dugók Budapesten, mert Gödöllőn lesz a tárgyalások központja, és a repülőtérről oda mennek majd a küldöttségek" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Blikknek adott interjúban a következő fél évben esedékes magyar EU-elnökségről. A miniszterelnök szerint néha azért elkerülhetetlen lesz, hogy Budapestre jöjjenek a delegációk.

A miniszterelnök múlt heti európai körútjára magával vitte a feleségét is. "Támaszra van szükségem, és ez így lesz az EU-elnökség következő fél évében is" - mondta a miniszterelnök, és hozzátette, hogy csak akkor fogja bírni a hajtást, ha a felesége mellette áll. Orbán szerint Lévai Anikó nem unatkozott miközben ő tárgyalásokra járt, városnéző programjai voltak és "női programokon" vett részt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!