A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Ipsos: Két százalékot esett a Fidesz támogatottsága

Vágólapra másolva!
A Fidesz támogatottsága két százalékot esett egy hónap alatt, de az összes többi parlamenti párté is csökkent. A Jobbik már nem éri el a parlamenti küszöböt az összes választópolgár körében - derül ki az Ipsos legfrissebb közvélemény-kutatásából, amelyet a Népszabadság ismertet.
Vágólapra másolva!

Szinte mindegyik párt tábora csökkent az elmúlt hónapban, és az emberek 45 százaléka távol tartja magát a politikától - derül ki az Ipsos legfrissebb közvélemény-kutatásából, amelyet a Népszabadság ismertet.

Nagyjából 150 ezer támogatót veszített a Fidesz októberhez képest: az előző hónapi közvélemény-kutatáskor mért 39 százalékos támogatottsága 37-re mérséklődött az összes választópolgár körében. A szocialistáknak 10, a Jobbiknak 4 százalékos a támogatottsága, ezek is alatta maradnak a korábbi hónapok eredményeinek. A Jobbikot nyár közepén még 8-9 százalék támogatta. Az LMP követőinek aránya továbbra is két százalék.

A biztos pártválasztók körében továbbra is négyszeres a Fidesz előnye az MSZP-vel szemben, az arány 68-17 százalék. A Jobbik 10 százalék, az LMP pedig öt százalék alá szorult.

Az Ipsos szerint a KDNP támogatottsága tizedszázalékokban mérhető, összesen 50-60 ezer szimpatizánsa van. A vizsgálatot november 16. és 23. között, 1500 fő megkérdezésével végezték 18 év feletti lakosok körében - olvasható a Népszabadságban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!