Vágólapra másolva!
A Borsod megyei Mezőkövesden és környékén terjesztettek kábítószert azok a dílerek, akiket a napokban fogott el a rendőrség. A félmillió forint értékben lefoglalt kábítószer pontos hatóanyag-tartalmát még vizsgálják.
Vágólapra másolva!

Mezőkövesden, Mezőnyárádon, Mezőkeresztesen és Mezőnagymihályon árulták a drogot azok a kereskedők, akiket a napokban fogott el a rendőrség - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Közleményük szerint a két drogkereskedő a Budapesten vásárolt több százezer forintot érő marihuánával tartott hazafelé, amikor a rendőrök Mezőkeresztesen ellenőrizték autójukat. Az elfogott gyanúsítottak kapcsolatrendszerének feltérképezése után a nyomozók további nyolc férfit állítottak elő kábítószerrel való visszaélés gyanújával. Az M3-as autópályán elfogott mezőnyárádi, illetve mezőkeresztesi elkövetőket a rendőrség előterjesztése alapján a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

A rendőrség több mint félmillió forint értékben foglalt le különböző kábítószereket, amelyek pontos hatóanyag-tartalmát és mennyiségét szakértők állapítják majd meg. Az ügyben még nyomoz a rendőrség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!