Új főigazgatója van a Honvédkórháznak

Vágólapra másolva!
Schandl Lászlót bízta meg a Honvédkóház Állami Egészségügyi Központ főigazgatói teendőinek ellátásával a honvédelmi miniszter. Az új vezető megtartja eddigi beosztását, a Járóbeteg Szakrendelő Intézet igazgatói posztját is. 
Vágólapra másolva!

Ezentúl Schandl László irányítja a Honvédkórház Állami Egészségügyi Központot főigazgatóként. A Honvédelmi Minisztérium közleménye szerint az új főigazgató emellett megtartja eredeti beosztását, a Járóbeteg Szakrendelő Intézet igazgatói posztját is. Az eddigi megbízott főigazgató, Grósz Andor pedig továbbra is katonai főigazgató-helyettes marad.

Az intézmény korábbi vezetőjét, Szilvásy Istvánt Hende Csaba nem sokkal a hivatalba lépése után, június elsejei hatállyal menesztette.

Az atv.hu korábban azt írta, hogy a honvédelmi miniszter a háziorvosát nevezné ki a Honvédkórház élére. A portál cikke szerint szakmai berkekben viszont híresztelték, hogy az új vezető az a Bedros Róbert lehet, akit az első Orbán-kormány idején neveztek ki a BM-kórház igazgatójává. Ezeket az értesüléseket akkor sem a szaktárca, sem a miniszterelnökség nem cáfolta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről