Vágólapra másolva!
A demokraták és a baloldali média hazudott az amerikai népnek Donald Trump volt elnökről - jelentette ki Amber Rose modell és színésznő a Milwaukee-ban tartott hétfő esti republikánus nemzeti kongresszuson tartott beszédében. A modell még májusban jelentette be, hogy a republikánusok elnökjelöltjét támogatja, a kiállásáért pedig rengeteg kritikát kapott.
Vágólapra másolva!

Kezdetben ha bárkit az utcán megkérdeztek volna arról, hogy mit tud Amber Rose-ról, valószínűleg a többségük legfeljebb a sztriptíztáncos múltját, a feminista aktivizmusát vagy éppen a különféle rapper előadók videóklipjeiben feltűnését mondták volna. Bulvárlapok rendszeres szereplője volt, amikor 2009-ben Kanye Westtel volt kapcsolata, majd szakításukat követően 2015-ben közös gyereke lett Wiz Khalifától.

Idén májusban viszont azzal lepte meg a rajongóit, hogy az Instagram-oldalára feltöltött egy közös képet Donald Trumppal és feleségével, Melania Trumppal, amiért több szidalmazó hozzászólást, kritikát is kapott. Azonban a modell kitartott döntése mellett, és azóta nyíltan támogatja minden fórumon a republikánusok elnökjelöltjét. 

Azonban nem Rose az egyedüli híresség, aki az utóbbi időben a választáshoz közeledve kiállt Donald Trump mellett. A színésznő a tettével olyan neves rapper előadókhoz csatlakozott mint például Waka Flocka Flame, Azealia Banks, Chief Keef vagy éppen 50 Cent. Továbbá számos olyan híresség is van, akik ugyan 2020-ban még lelkesen támogatták Bident, mára úgy döntöttek, hogy ezúttal nem támogatják, köztük Cardi B előadó és Dwayne „The Rock” Johnson színész. 

Rose pár héttel ezelőtt egy Forgiato Blow nevezetű férfi mellett tűnt fel a "Trump Trump Trump Baby" című dal videóklipjében ahol a lány a híres, piros színű "Make America Great Again" sapkában látható. A dalszöveg egyértelműen Trumpot dicséri, Joe Biden elnökségét pedig támadja. 

Amber Rose-t ezt követően pedig fel is kérték, hogy mondjon el egy beszédet a wisconsini Milwaukee-ban megrendezett RNC-ülésen. Beszédjében elmondta, hogy dacos liberálisból Trump támogatójává vált - ezt a változást pedig apjának tulajdonította, aki több mint 20 évig szolgált a hadseregben, és aki a rendezvényen a közönség soraiban is jelen volt, hogy jelenlétével támogassa lányát.

Nem vagyok politikus, és nem is akarok az lenni, de érdekel az igazság. És az igazság az, hogy a média hazudott nekünk Donald Trumpról. Tudom ezt, mert sokáig elhittem ezeket a hazugságokat. Azért vagyok itt, hogy helyre tegyem a dolgokat 

- mondta Rose. Majd úgy folytatta, hogy sokáig az apja volt az egyedül ember akiről tudta hogy támogatja a republikánusok elnökjelöltjét. Bevallotta, hogy elhitte a baloldali propagandát, hogy Trump rasszista. Ám egyik nap úgy döntött, hogy be kívánja bizonyítani apjának, hogy téved, ezért kutatás végzett a volt elnökről. 

Megnéztem az összes gyűlést, és elkezdtem találkozni nagyon sokukkal, a piros sapkát viselő támogatóival. Rájöttem, hogy Donald Trumpot és a támogatóit nem érdekli, hogy fekete, fehér, meleg vagy hetero vagy. És ekkor döbbentem rá - ezek az én embereim. Ez az a pont, ahol elengedtem a félelmemet az ítélkezéstől, a félreéréstől, a baloldali támadástól való félelmemet. És felvettem a piros sapkát is

- jelentette ki a modell. Hangsúlyozta, hogy azóta szabadabbnak érzi magát, soha nem szerette annyira a hazáját, mint manapság. 

Fotó: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP

A színésznő anyai szemszögből is beszélt amikor közölte, hogy az amerikai álmot akarja megadni a gyermekei számára, valamint alacsonyabb árakat a benzinkúton és az élelmiszerboltban. "Amikor elmegy a boltba, hogy élelmiszert vegyen a családjának, megdöbben. Amikor tankolnak, dühösek. És amikor bekapcsolják a híreket, egyszerűen kimerültek. Az infláció elszabadult. És a szíved mélyén tudod, hogy Donald Trump alatt ez nem így volt" - folytatta.

Rose a következőkkel zárta mondandóját:

A baloldal azt mondta nekem, hogy utáljam Trumpot, és ami még rosszabb, hogy utáljam a másik oldalt, azokat az embereket, akik támogatják őt. Amikor átlátsz a hazugságokon, rájössz az igazságra. Az amerikai családok jobbak voltak, amikor Donald Trump volt az elnök. Biztonságosabbak, gazdagabbak és erősebbek voltunk. Egy szavazat Donald Trumpra, egy szavazat arra, hogy újra pénzt tegyünk a zsebünkbe és jó ételt a gyerekeink tányérjára. Vagy ahogy Trump mondaná, ez egy szavazat arra, hogy Amerika újra nagyszerű legyen.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről