A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Vegyianyagot szállító kamion borult fel az M70-esen

Vágólapra másolva!
Mosó- és mosogatószert szállító kamion borult fel Letenyénél az M70-esen. A kizúduló rakomány összetört egy személyautót, a baleset helyszínét a kiömlött vegyianyag teljesen elborítja.
Vágólapra másolva!

Hajnalban az M70-es autóúton, Letenye közelében felborult egy kamion, s lezúduló rakománya összetört egy személyautót - közölte az MTI. A 6-os kilométernél történt balesetben senki sem sérült meg komolyabban.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete szerint a mosó- és mosogatószert szállító teherjármű az oldalára borult, rakománya ekkor zúdult rá a szemből érkező személygépkocsira. A kamion sofőrje a járműbe szorult, őt a tűzoltók szabadították ki, de a személyautóban ülő három utassal együtt csak kisebb horzsolásokat szenvedett, egyik sérültet sem kellett kórházba szállítani.

Az MTI úgy tudja, hogy a cseh rendszámú kamionban kartonozva szállított mosó- és mosogatószer totálkárosra törte az olasz rendszámú, román állampolgárokat szállító személygépkocsit. A baleset helyszínét a kiömlött vegyianyag teljesen elborítja.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság ügyelete közölte: a nem sokkal 5 óra előtt történt baleset miatt az autóutat hosszabb időre teljes szélességében lezárták. A műszaki mentés idejére a forgalmat Letenye és Muraszemenye között a párhuzamos mellékútra terelik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!