A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNPupp Réka
18:00CselgáncsReka Pupp-Amandine Buchard
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:55TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
NyílNyíl

Áleladó szedte be a hűtő árát egy budapesti üzletben

Vágólapra másolva!
Eladónak adta ki magát júliusban egy budapesti üzletben egy férfi, akit lopás gyanúja miatt köröz a rendőrség. A férfi úgy tett, mintha ő árulná a boltban található hűtőt, még számlát is adott a termékről, a vásárlóktól elvette a pénzt, majd eltűnt az üzletből.
Vágólapra másolva!

Lopás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) VI. kerületi Rendőrkapitánysága - olvasható a police.hu-n. A jelenlegi adatok szerint az ismeretlen elkövető 2011. július 23-án 17 óra körül egy Váci úti üzletben készpénzt vett át a sértettektől, akik hűtőt akartak vásárolni.

A férfi a gyanú szerint úgy tett, mintha ő lenne az eladó, számlát adott, majd távozott az üzletből. A sértettekkel később az igazi eladó közölte, hogy a számla érvénytelen, a hűtőt nem az üzlettől vásárolták meg.

Az egyik sértett a rendőrségnek azt mondta, hogy miután kiválasztották a megvásárolni kívánt hűtőt, egy férfi felajánlotta nekik, hogy mivel kiállítási darabról van szó, elintézi, hogy féláron megkapják. Miután az elkövető átvette a készpénzt, eltűnt az üzletből.

Az ismeretlen férfi 36-40 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, haja rövid, fekete színű, alkarján kígyószerű tetoválás volt. A bűncselekmény elkövetésekor fekete cipőt, fehér inget és fekete nadrágot viselt - írja a BRFK, amely azt kéri: aki felismeri az elkövetőt, hívja a rendőrséget.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!