A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPupp Réka
18:00CselgáncsReka Pupp-Amandine Buchard
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:45TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
NyílNyíl

Teljesen kiégett egy családi ház Dudaron

Vágólapra másolva!
Egy ember súlyos, egy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, amikor leégett egy családi ház szombatra virradóra Dudaron. Még vizsgálják, hogy mi okozta a tüzet.  
Vágólapra másolva!

Eloltották a tüzet, de még tart a vizsgálat abban a dudari házban, amely szombat hajnalban kapott lángra - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. Dudaron, a Hunyadi utcában a kora hajnali órákban egy családi ház tetőszerkezete és lakórésze gyulladt meg; az esetről a szomszédok értesítették a tűzoltókat.

Mire a pétfürdői és zirci tűzoltók a helyszínre értek, a házban élő házaspár elhagyta az égő épületet, de egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérüléseket szenvedett, így a veszprémi kórházba szállították őket. A ház lakhatatlanná vált, a házaspárt valószínűleg rokonok fogadják majd be, amikor hazatérhetnek a kórházból.

Dávid Gyula főorvos, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház sürgősségi osztályának ügyeletes orvosa az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a dudari házaspár állapota stabil, reményeik szerint rövid időn belül hazabocsáthatják őket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!