A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

SMS-ben akart fegyvert eladni a rendőrségnek

Vágólapra másolva!
Egy nő SMS-ben próbálta meg rávenni a rendőrséget, hogy vegyen tőle fegyvert, a rendőrök találkozót beszéltek meg vele, majd társával együtt elfogták.
Vágólapra másolva!

Egy nő július elején próbált meg fegyvereket eladni a IX. kerületi rendőrkapitányságnak, őt és társát elfogták - közölte a rendőrség a honlapján kedden. A rendőrség tájékoztatása szerint a nő a rendőrség siketek számára fenntartott SMS-vonalára több olyan üzenet is küldött, amelyekben fegyvert és lőszereket kínált eladásra.

A rendőrök találkozót beszéltek meg az ismeretlennel a IX. kerületben, az Üllői úton, ahová az üzeneteket küldő nő el is ment. A rendőrök igazoltatták, majd a ruházatának átvizsgálása során egy élesnek látszó maroklőfegyver és ahhoz tartozó, ugyancsak élesnek látszó lőszerek kerületek elő. A 24 éves nőt ezután előállították a IX. kerületi rendőrkapitányságra.

A nő elmondása alapján a nyomozók eljutottak egy 49 éves halásztelki férfihoz, akinek az irodájában egy engedély nélkül tartott, élesnek látszó lőfegyvert, valamint nagyobb mennyiségű, szintén engedély nélküli, élesnek látszó lőszereket találtak és foglaltak le.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!