A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

A rendőrség szerint nem hibáztak a ceglédi balhé során

Vágólapra másolva!
Kimondottan jól kezelte a rendőrség azt az augusztusi balhét, amelyben a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület kivonult egy ceglédi cigánytelepre - állapította meg az ORFK vizsgálata. A rendőrök az önvizsgálat után arra jutottak, hogy ügyesen elejét vették az atrocitásoknak.
Vágólapra másolva!

Törvényes, szakszerű és határozott volt a rendőri intézkedés az augusztusi ceglédi konfliktus kezelésénél - közölte hétfőn az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK). A rendőrség az után jelentette be ezt, hogy lezárult az ORFK tényfeltáró vizsgálata.

Garamvölgyi László, az ORFK szóvivője az augusztus 22-én elrendelt vizsgálat eredményeit ismertetve azt mondta, hogy a rendőrség "kimondottan jól kezelte a kialakult konfliktust". Ennek köszönhetően nem történt atrocitás, összetűzés Cegléden - mondta a szóvivő.

Garamvölgyi szerint a vizsgálattól függetlenül a Cegléden elkövetett jogsértések megalapozott gyanúja miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a Ceglédi Rendőrkapitányság is nyomozást folytat.

Cegléden augusztus 19-én este mintegy négyszázan gyűltek össze a város külterületének néhány utcájában, köztük a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai, szimpatizánsai. Miután feszültté vált a helyzet a helyi romák és nem romák között, a környék romák lakta házait mintegy hetven-nyolcvan rendőr zárta el az összegyűltektől.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!