A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNMárton Anna
11:40VívásAnna Marton-Lucia Martin-Portugues
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Az elmúlt hetekben Szíriában tovább romlott az általános biztonsági helyzet, ezért a Külügyminisztérium nyomatékosan megismétli korábbi figyelmeztetését: magyar állampolgárok ne utazzanak Szíriába, az esetlegesen még ott tartózkodók pedig haladéktalanul hagyják el az országot.
Vágólapra másolva!

Szíriában továbbra is rendszeresek az erőszakos cselekmények, fegyveres összecsapások, amelyek számos halálos áldozatot követelnek. Szíria az utazási szerződésről szóló kormányrendelet értelmében az utazásra nem javasolt országok és térségek I. kategóriájába tartozik - írta csütörtöki közleményében a Külügyminisztérium.

A polgárháborús helyzetre tekintettel a külügyi tárca azt kéri, hogy a Szíriában tartózkodó magyarok vegyék fel a kapcsolatot a damaszkuszi magyar nagykövetséggel.

Az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központjának (OSDH) tájékoztatása szerint ötvennél több halálos áldozata és 120 sebesültje van azoknak a robbantásos merényleteknek, amelyeket szerda reggel követtek el a szíriai főváros főleg keresztények és drúzok lakta Dzsaramana negyedében.

Egy megfigyelő szervezet szerint csütörtökön heves harcok voltak a szíriai kormányerők és a felkelők között egy katonai támaszpont körül az északnyugati Idlíb tartományban. Jelenleg Szíria egész területén szünetel az internetes forgalom.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!